Martijn Kamermans topman van The Human Network

20 augustus 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Voormalig ConQuaestor topman Martijn Kamermans is per 1 september benoemd tot directievoorzitter van The Human Network Group (THN). Hij volgt Bertha Oosterhuis op, die groot aandeelhouder blijft van het advies- en interimbureau.

Martijn Kamermans leidde ConQuaestor sinds de oprichting in 2004. Twee jaar na de overname van PwC Consulting door IBM besloten 21 IBM BCS partners om samen met circa 300 adviseurs een management buy-out te plegen, omdat ze het niet eens waren met het beleid binnen IBM.

In november 2011 werd hij bij ConQuaestor opgevolgd door Pim Zoeteweij.

Bertha Oosterhuis, die groot aandeelhouder blijft van The Human Network Group, is blij met haar opvolger: "Ik ben blij dat Martijn Kamermans het bedrijf gaat leiden. Hij heeft veel ervaring met dit type organisaties en er is een goede cultural fit. Naar mijn mening is THN toe aan nieuw leiderschap, dus ik draag het stokje graag aan hem over."

Martijn Kamermans: "Het bedrijf is gezond en heeft een goede cultuur. Het heeft veel kansen en nu moeten we met elkaar zien dat we die kansen gaan benutten. Ik heb er zin in."

Over The Human Network Group
The Human Network Group is een adviesbureau met circa 300 consultants en is gespecialiseerd in consultancy en interim management. The Human Network richt zich op onder andere HR, Learning & Development, ICT (Oracle, SAP, Sharepoint), Business Intelligence, Veiligheidskunde, Lean & SixSigma, Procesmanagement, Project management en Staffing Management.