The Human Network koopt ICT consultancy Andarr

16 oktober 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Zakelijke dienstverlener The Human Network heeft Andarr overgenomen, een ICT consultancybedrijf uit Utrecht. Zo’n 60 professionals maken de overstap naar The Human Network. Andarr zal zelfstandig opereren binnen The Human Network en behoudt ook zijn merkidentiteit richting de markt.

The Human Network (THN) biedt vanuit 11 gespecialiseerde bedrijven professionele diensten aan op diverse vakgebieden zoals ICT, procesverbetering, HSE, HR en learning & development. Bij de zakelijke dienstverlener werken circa 200 professionals, goed voor een omzet van zo’n €22 miljoen.

Andarr is een ICT consultancy organisatie gespecialiseerd in ICT migraties en transities van ICT infrastructuren. Het bureau heeft een omzet van circa €8 miljoen en telt 60 professionals.

Voor The Human Network levert de overname een forse impuls aan zijn ICT dienstverlening. Het bedrijf heeft al vijf ICT bedrijven onder zin hoede – QoppoConsult (testen), BI Consult (business intelligence), Eporta Consult (.net ontwikkeling), XAP Consult (SAP) en SuperConsult (Oracle) – met de toevoeging van Andarr versterkt het zijn dienstverlening op het gebied van complexe ICT infrastructuur.

“Onze dienstverlening wordt hiermee completer waardoor wij de klanten nog beter van dienst kunnen zijn,” aldus Martijn Kamermans, sinds augustus 2012 directievoorzitter van THN.

Volgens de directie van Andarr, bestaande uit Corné van Nispen en Albert Esser, levert de integratie met The Human Network twee voornaamste voordelen op voor het bedrijf. Zo kan de dienstverlening verder worden uitgebouwd “binnen een groter en robuuster geheel” en kunnen de consultants van Andarr waar nodig op bepaalde thema’s samenwerken met andere experts binnen The Human Network. “Samen worden we sterker,” aldus Van Nispen.

Doordat Andarr zelfstandig blijft opereren binnen The Human Network zal er voor opdrachtgevers en medewerkers praktisch gezien weinig veranderen, stelt Esser: “Andarr blijft de ingeslagen weg volgen en zal een betrouwbare partner zijn en blijven in de wereld van de complexe ICT infrastructuur. De klant en de medewerker staan centraal.”

Een aantal jaar geleden nam The Human Network Giraffe Group over.