The Human Network koopt concurrent Giraffe Group

11 januari 2010 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

The Human Network, een zakelijke dienstverlener op het gebied van consultancy en interim diensten, heeft Giraffe Group overgenomen.

De HR en IT takken van Giraffe Group worden als aparte label geïntegreerd in de bestaande organisatie van The Human Network. Ook blijven de dochterbedrijven op de markt actief onder de labels ‘Giraffe HR’ en ‘Giraffe IT’.

Met de komst van de Giraffe-bedrijven voegt The Human Network nieuwe expertise toe aan haar dienstverlening. Giraffe HR is een organisatie voor consultancy en interim management op het gebied van human resource management. Giraffe IT is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van Microsoft oplossingen.
 
The Human Network legt hiermee een stevige basis voor verdere groei. "We willen niet langer het best bewaarde geheim van Midden Nederland zijn. Ook bij het huidige economische tij pakken we deze kans." zegt Miranda Luttik, directeur van The Human Network.

Collega directeur Wouter Kind vult aan: "De klantrelaties en de expertise van de medewerkers van Giraffe Group zijn een waardevolle aanvulling op het relatienetwerk van The Human Network. In cultuur, structuur en ondernemerschap vullen Giraffe Group en The Human Network elkaar uitstekend aan."