M&I/Partners promoveert Jeroen van Oostrum tot partner

19 januari 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

M&I/Partners heeft Jeroen van Oostrum benoemd tot partner. Hij neemt binnen het partnerteam de plek in van Jan Houben, die terugtreedt als vennoot vanwege het bereiken van de eindleeftijd voor partners.

Net als zijn voorganger richt Van Oostrum zich op management en strategische IT-vraagstukken binnen de zorgsector.

Van Oostrum werkt sinds 2017 bij M&I/Partners en heeft ruime kennis van informatiemanagement, datagedreven werken en business intelligence, evenals opkomende technologieën zoals cloud en kunstmatige intelligentie.

M&I/Partners promoveert Jeroen van Oostrum tot partner

Over zijn nieuwe rol als partner zegt Van Oostrum: “Samen kom je verder. Impact van digitalisering in de zorg ontstaat daar waar ICT-professionals en zorgprofessionals samenwerken aan oplossingen. M&I/Partners is voor mij het adviesbureau dat dit mogelijk maakt.”

“Door de verbinding van kennis en expertise op het vlak van technologie en informatievoorziening, processen en verandermanagement met daarbij specifieke marktkennis bieden wij dé ondersteuning om daadwerkelijk maatschappelijke impact te realiseren met digitale transformatie.”

In zijn tijd bij het bureau uit Zeist was Van Oostrum vanuit M&I/Partners onder meer programmadirecteur digitalisering in de Coronaprogrammaorganisatie GGD GHOR Nederland, interim-hoofd Informatiemanagement Spaarne Gasthuis en betrokken bij het opstellen van een visie op data en business intelligence bij diverse organisaties in de overheid en zorg.

Voor zijn loopbaan in de consultancy was Van Oostrum jarenlang actief in de zorgsector. Hij werkte twaalf jaar bij het Erasmus Medisch Centrum, waar hij in zijn laatste rol eindverantwoordelijk was voor de afdeling Informatiemanagement.

Door de switch in het partnerteam blijft het aantal partners bij M&I/Partners op vijf staan. De overige partners zijn Patrick van Eekeren, Marco Zoetekouw, Mirjam Verheijen en Enri Leufkens. Zij geven leiding aan een team van ruim honderd professionals.

Houben, die vanaf 2004 als partner verbonden was aan M&I/Partners, blijft als geassocieerd partner betrokken bij het bureau. Daarnaast gaat hij zich met zijn eigen coaching- en adviespraktijk richten op het begeleiden, coachen en adviseren van directies, bestuurders, teams en professionals in de publieke sector.