AEF promoveert Janneke Bok en Michiel Ehrismann tot associate partner

21 december 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Andersson Elffers Felix (AEF) heeft Janneke Bok en Michiel Ehrismann gepromoveerd tot associate partner.

Janneke Bok sloot zich in 2020 als adviseur aan bij het adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. Eerder werkte ze een kleine twee decennia voor overheidsorganisaties als het ministerie van SZW en de IND.

Sinds haar komst naar AEF leidde Bok diverse adviesopdrachten rondom uitvoeringsvraagstukken. Dat deed ze binnen uiteenlopende domeinen – zoals toeslagen, migratie, justitie en veiligheid, zorg en openbaar bestuur – maar telkens binnen complexe politiek-bestuurlijke dynamiek.

Janneke Bok en Michiel Ehrismann - Andersson Elffers Felix

“Bij AEF werk ik samen met mijn fantastische collega’s aan strategische en toonaangevende vraagstukken”, geeft ze aan. “Onze opdrachtgevers staan vaak voor complexe opgaven, waarin ze ogenschijnlijk tegengestelde belangen moeten verenigen om impact te maken. Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol het bereik van mijn werk verder te vergroten!”

Michiel Ehrismann begon in 2017 als adviseur bij AEF. Hij maakte destijds de overstap vanuit Capgemini Consulting, waar hij vijf jaar werkte als (senior) consultant.

Bij AEF leidde Ehrismann de afgelopen jaren vele onderzoeks- en adviesopdrachten in sectoren als het onderwijs, de migratieketen, de gezondheidszorg, belastingen en uitkeringen. Hij is gespecialiseerd in bedrijfskundige vraagstukken zoals organisatie-inrichting, uitvoerbaarheid en financiën.

“Ik werk nu vijf jaar bij AEF. In die tijd heb ik met bijna alle AEF’ers samengewerkt, dus ik weet goed dat we eersteklas advies geven”, laat hij weten. “Associate partner worden lukt alleen door goed met anderen samen te werken. Dankjewel aan iedereen die daar onderdeel van was. Ik ben supertrots en kijk ernaar uit om associate partner te zijn.”

Als associate partner worden Bok en Ehrismann eindverantwoordelijk voor hun adviesprojecten. Daarnaast staan ze officieel op de nominatie om ooit partner te worden.