Andersson Elffers Felix trekt Michiel Ehrismann en Ingrid Oomes aan

19 april 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Adviesbureau Andersson Elffers Felix (AEF) heeft twee nieuwe consultants aangetrokken. Ingrid Oomes, voormalig Manager bij EY, werkte de afgelopen jaren als Trainer/Consultant bij MDF Training & Consultancy; Michiel Ehrismann is afkomstig van Capgemini Consulting, waar hij in zijn laatste rol als Senior Consultant actief was. 

Ingrid Oomes is een ervaren adviseur en manager met bijna twintig jaar werkervaring. Ze begon haar loopbaan als persvoorlichter bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, waar ze drie jaar werkte. Vervolgens was ze drie jaar actief als programma medewerker bij PSO Nederland, een vereniging van Nederlandse ontwikkelingsorganisaties die zich inzet om de capaciteit van maatschappelijke organisaties in ontwikkelingslanden te versterken. Hierna werkte zij drie jaar voor de Verenigde Naties in Senegal en in Thailand.

In 2008 maakte Oomes de overstap naar de adviesbranche
 en sloot zich aan bij EY Public, de publieke sector praktijk van het accountants- en advieskantoor. Daar hield ze zich onder meer bezig met klussen in het sociaal domein. De afgelopen zes jaar heeft de ervaren adviseur gewerkt als Trainer/Consultant bij MDF, een bureau gericht op internationale organisaties. Inmiddels is Oomes als Adviseur gestart. “Ik kijk ernaar uit AEF te versterken en een bijdrage te leveren aan enkele van de maatschappelijke vraagstukken die Nederland rijk is”, aldus Oomes.

Michiel Ehrismann en Ingrid Oomes - Andersson Elffers Felix

Ook Michiel Ehrismann is begin april gestart bij AEF. Ehrismann is een adviseur met een achtergrond in zowel Communicatie als Bestuurskunde. Zijn studies rondde hij af door in 2011 als onderzoeker aan de slag te gaan bij Gemeente Rotterdam. Bij de afdeling Investeringsbeleid & Fondsen deed hij ervaring op in reviews van effectiviteit van publiek beleid.  

In 2012 werd Ehrismann consultant bij Capgemini Consulting, de managentadviespraktijk van Capgemini. Daar richtte hij zich vooral op innovatieprojecten binnen de overheid en de gezondheidszorg. Vanaf 2014 groeide hij door in de rol van Senior Consultant en legde zich in het bijzonder toe op beleidsadvies over vraagstukken als organisatie-inrichting, beleidseffectiviteit en customer experience. “Ik ben verheugd om tot het team van AEF toe te treden en ik kijk ernaar uit om de Nederlandse publieke organisaties van fris advies te voorzien”, aldus Ehrismann.