Accenture en Capgemini in top 10 beste outsourcers

23 juli 2012 Consultancy.nl

ICT dienstverleners Accenture en Capgemini staan in top 10 van de '2012 Global Outsourcing 100' van IAOP. Accenture staat voor het 5de jaar op rij op #1, Capgemini steeg van een 14e plaats vorig jaar naar een 8e positie in 2012. De top 5 wordt gecompleteerd door Infosys, HCL, CBRE en ISS.

De lijst van beste wereldwijde outsourcing dienstverleners wordt jaarlijks opgesteld door de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Onlangs presenteerde Consultancy.nl al de 'World's Best Outsourcing Advisors 2012' ranking, een lijst van de beste wereldwijde outsourcing consultancykantoren.

Reactie Accenture
"Dit is een uitstekende prestatie, die volledig is toe te wijzen aan de kwaliteit en commitment van onze ICT consultants" aldus Marty Cole, de Group Chief Technology Executive van Accenture. Mike Salvino, Group Chief BPO, voegt toe: "We zijn vereerd om voor het vijfde opeenvolgende jaar op rij bovenaan te staan. We streven er continu naar om samen met klanten meer waarde te halen uit outsourcing".

Reactie Capgemini
"Wereldwijd ondergaat de sourcing sector een aantal strategische veranderingen op het gebied van modernisering van technologie, sourcing modellen en kosten" zegt Arun Kumar, Global Advisor Relations lead van Capgemini. "Met een plaats in de top 10 wordt Capgemini erkend als een vooraanstaande speler die klanten ondersteunt met een gedifferentieerde aanpak van mondiale outsourcingdiensten op het gebied van applicaties, infrastructuur en bedrijfsprocessen".

De volledige top 100 is te vinden op de website van de IAOP.

Nieuws

Meer nieuws over