Twynstra Gudde benoemt drie nieuwe partners

05 juli 2012 Consultancy.nl

Twynstra Gudde heeft per 1 juli drie nieuwe partners benoemd: Iljan van Hardevelt, Marcel Vastwijk en Huub Raemakers.

Iljan van Hardevelt
Iljan van Hardevelt (1975) is ruim 12 jaar bij Twynstra Gudde werkzaam als projectmanager en adviseur binnen sport en cultuur. Daarin helpt hij opdrachtgevers met (huisvestings)vraagstukken en het verbeteren van de bedrijfsvoering. Zijn focus ligt daarbij altijd op de uiteindelijke publieke dienstverlening. Daarnaast heeft Van Hardevelt een sterke affiniteit met architectuur en draagt hij als expert bij aan de verbetering van architectenselecties.

Marcel Vastwijk
Marcel Vastwijk (1959) is bijna 30 jaar werkzaam in de internationale reis- en transportindustrie, heeft ruim 20 jaar ervaring met het managen van grote complexe projecten en programma's (strategie en uitvoering) en is sinds eind 2005 in dienst bij Twynstra Gudde. Vastwijk is vooral betrokken bij het managen van complexe programma's in de zakelijke markt en bij de overheid. Daarnaast coacht hij project- en programmamanagers.

Huub Raemakers
Huub Raemakers (1965) is ruim 15 jaar werkzaam als organisatie-adviseur voor de (semi)overheid en het bedrijfsleven. In 2007 maakte hij de overstap van DCE Consultants naar Twynstra Gudde. De zorgsector beter maken door zorgorganisaties beter te maken, dat is zijn motto. Door de combinatie van kennis en ervaring met gezondheidszorg, strategie, samenwerking en marketing, helpt Raemakers zorgorganisaties anders te kijken naar strategische vraagstukken en zo nieuwe oplossingen te vinden. De deelsector verpleging, verzorging en thuis-zorg/ouderenzorg heeft zijn speciale aandacht.

Nieuws

Meer nieuws over