Siebren de Ringh partner Ordina Consulting Public

04 juli 2012 Consultancy.nl

Ordina heeft Siebren de Ringh, momenteel Senior Manager Public Sector bij Deloitte, per 1 augustus benoemd tot partner. Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Consulting Public. Siebren zal, samen met Bas van de Peet (ook Partner van Consulting Public), leiding geven aan de consulting activiteiten van Ordina in de overheidsmarkt.

Circa 1,5 geleden maakte Siebren de Ringh de omgekeerde overstap. Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben voor Ordina in verschillende functies stapte hij in april 2011 over naar het Big4 kantoor. Bij Deloitte werkte hij voor de Risk Services tak en maakte hij deel uit van Public Sector Industry Team. Ook was hij betrokken bij Deloitte Innovation, de innovatie-afdeling van het adviesbureau.

"Ordina is traditioneel sterk en leidend in de overheidsmarkt en dat willen we ook zo houden", aldus Rob Smeets, Managing Partner van de Consulting divisie van Ordina. "De markt is veranderd. Klanten verwachten een meer proactieve benadering van ons, met een sterke focus op samenwerking, zowel extern met de klant als intern. Siebren heeft bewezen die proactieve instelling te combineren met stevige consulting ervaring in de overheidsmarkt. Hij kent de markt door en door en biedt klanten meerwaarde door de marktkennis met kennis van processen, mensen en ICT te combineren. Bovendien zoekt hij als consultant en als manager duidelijk de samenwerking op met collega's en de klant. Dit maakt hem tot een inspirerend leider voor onze consultingactiviteiten in de overheid."

Nieuws