Ordina haalt Joleen Breij aan boord als business director data

19 september 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

IT-dienstverlener Ordina heeft per 1 september 2022 Joleen Breij benoemd tot business director data.

Joleen Breij neemt bijna twintig jaar aan ervaring, opgedaan in verschillende sectoren, mee naar Ordina. Meest recentelijk werkte ze voor Eneco, waar ze aan het hoofd stond van de praktijk Data & Digital Solutions.

Alvorens haar vier jaar binnen de energiesector vervulde Joleen diverse leidinggevende rollen bij PostNL en TNTPost, waaronder als directeur van Business IT en van de afdeling Data Solutions.

Joleen Breij, Business Director Data, Ordina

Gedurende haar loopbaan deed Joleen uitgebreide expertise op het gebied van business development en business IT, digitale transformatie, data-oplossingen en data governance op.

Deze expertise gaat ze nu inzetten bij Ordina. “Om klanten te helpen bij hun digitale transitie is data essentieel. Samen met mijn team wil ik ze adviseren en ondersteunen om data op een juiste manier in te zetten en zo een datagedreven organisatie te worden”, laat ze weten.

“Met de benoeming van Joleen halen we een leider in huis met het vermogen om verandering, innovatie en bedrijfsgroei te stimuleren”, stelt Jo Maes, CEO van Ordina. “Ze is resultaat- en servicegericht, en heeft het vermogen om grote projecten succesvol te managen in een complexe omgeving. In haar rol als business director kan ze een waardevolle bijdrage leveren aan onze strategie, waarin onze datagedreven marktoplossingen een belangrijke rol spelen.”