Marcel van der Schenk en Joost Stiemer partner bij PA Consulting

08 september 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

PA Consulting heeft zijn leiderschapsteam versterkt met twee nieuwe partners: Marcel van der Schenk en Joost Stiemer.

Voor Marcel van der Schenk betekent zijn benoeming een terugkeer op het oude nest. Van 2000 tot 2015 werkte hij ook al voor PA Consulting. Na een uitstap naar Cognizant en Capgemini Invent is hij nu “verheugd” om terug te zijn bij zijn oude werkgever.

“PA Consulting zit in mijn DNA”, laat hij weten. “Het bedrijf richt zich uniek op end-to-end innovatie voor onze klanten. Samen met ons team zal ik me met volle focus op klant en inhoud richten op het waarmaken van innovatieve ideeën.”

Marcel van der Schenk en Joost Stiemer - PA Consulting

Van der Schenk is benoemd tot lid van het MT in Nederland en is partner binnen de Financial Services-praktijk. Hij neemt zo’n twintig jaar aan ervaring in het domein mee naar PA Consulting. Bij zowel Cognizant als Capgemini Invent gaf hij leiding aan de dienstverlening binnen de financiële sector. In zijn laatste rol bij Cognizant stond hij ook aan het roer van de gehele Consulting-divisie.

Ook Joost Stiemer kan bogen op een lange staat van dienst in de adviesbranche, hoofdzakelijk opgebouwd bij Deloitte Consulting. Hij werkte een kleine twintig jaar voor het kantoor, waar hij doorgroeide naar een directorrol. Eerder was al zo’n drie jaar actief bij Big Four-genoot PwC.

De afgelopen twee jaar werkte hij voor Tata Consultancy Services, waar hij partner was en aan het hoofd stond van de consulting- en digital transformation-proposities voor klanten in de maakindustrie.

Bij PA Consulting ligt zijn focus op klanten in de maakindustrie en consumentengoederen. “PA Consulting is een management consultancy-organisatie met diepgaande kennis op het vlak van innovatie, industrie 4.0 en duurzaamheid. Samen met het team zal ik me inzetten om organisaties te helpen innoveren voor een betere toekomst”, aldus Stiemer.

Mark Griep, Country Head van PA Consulting in Nederland, laat weten dat het bureau trots is dat het “topervaring in huis haalt” ter versterking van de management consulting-dienstverlening.