Finext EPM dochter Censes wordt SAP PartnerEdge VAR

12 juni 2012 Consultancy.nl

Censes, specialist op het gebied van Enterprise Performance Management, is door SAP benoemd tot SAP PartnerEdge Value Added Reseller (VAR). Met de samenwerking kan Censes end-to-end SAP diensten aanbieden aan klanten en haar performance management dienstverlening verder ontwikkelen.

Censes is onderdeel van het netwerk van Finext en werkt met name veel samen met de performance management tak van het adviesbureau - Finext Performance Management.

Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland: “Onze positie in de markt vereist dat we zeer zorgvuldig te werk gaan bij het selecteren van partners in ons ecosysteem. De vernieuwende wijze van softwarelevering door Censes en de materiedeskundigheid bij Finext versterken onze overtuiging een goede keuze te hebben gemaakt. Onze klanten krijgen toegang tot een combinatie van oplossingen en diensten die leiden tot kostenbeheersing en efficiency, maar daarnaast bedrijven ook creatiever en slagvaardiger laat opereren.

“Deze samenwerking past in onze strategie om met ons netwerk van specialisten de volledige keten van Performance Management-oplossingen af te dekken”, zegt Benno van Ingen, consultant en partner bij Finext. “Het heet niet voor niets Value Added. Wij zijn nu in staat om onze klanten één single point of contact te bieden voor de aanschaf van de licenties, voor de installatie en implementatie en vervolgens voor hosting, beheer en onderhoud.”

Censes: EPM-as-a-service
Censes is de eerste organisatie in Nederland die cloud-oplossingen voor EPM realiseert door het combineren van specialistische kennis van zowel de techniek, de applicatie als de financiële processen binnen EPM. “Met ons ’EPM-as-a-service-model’ kan het management van organisaties van elke omvang beschikken over professionele hulpmiddelen zoals SAP Planning & Consolidatie om hun inzicht in en grip op hun bedrijfsprocessen te vergroten”, aldus Wietse Mol, oprichter van Censes.

De consultant vervolgt: “Organisaties kunnen bij ons kiezen uit een brede range van service-modellen; van alleen de licentie tot volledig verzorgde informatiesystemen. Elke organisatie kan daarmee tegen lagere kosten over passende professionele software beschikken.”

Nieuws

Meer nieuws over