Intermedius trekt Marije van den Berg en Roshni Jaddoe aan

25 juni 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Intermedius heeft zijn team versterkt met twee senior professionals: Marije van den Berg en Roshni Jaddoe.

Het duo neemt een uitgebreide staat van dienst in portfolio- en projectmanagement mee naar hun nieuwe werkgever. Van den Berg deed die ervaring vooral op binnen (en rondom) de publieke sector en het onderwijs, terwijl Jaddoe onder meer actief was binnen de logistieke sector.

Beiden hebben Intermedius gekozen omdat ze willen werken aan impactvolle projecten op het hoogste niveau – wat portfoliomanagement mogelijk maakt – met daarbij aandacht voor organisatieontwikkeling en de mens. Zo kunnen ze bijdragen aan de realisatie van strategische doelen bij de opdrachtgevers van het bureau.

Intermedius trekt Marije van den Berg en Roshni Jaddoe aan

Marije van den Berg is een ervaren project- en changemanager, adviseur en trainer. In haar vroege loopbaan deed ze ruime ervaring op in de publieke sector, onder meer als IT-projectmanager, teammanager en change manager bij het UWV. Zo was ze als projectmanager onder meer betrokken bij de implementatie van een mobiel platform en het bijbehorende aanbestedingstraject.

Meer recent was Van den Berg als trainer en coördinator actief binnen het onderwijsdomein. Zo bood ze de afgelopen jaren ondersteuning aan diverse scholengemeenschappen en huiswerkinstituten, bijvoorbeeld bij opzetten van huiswerkbegeleidingsklassen, het bouwen en inwerken van teams voor huiswerkbegeleiding en op het gebied van leerlingcoördinatie, maar ook bijvoorbeeld het verzorgen van de coördinatie bij verzuim en conflicten.

“Het speelveld beheersen tussen opdrachtgever, leveranciers en ketenpartners is waar ik goed in ben. Daarin ben ik een senior gesprekspartner, die verantwoordelijkheid neemt en actief betrokken is bij het tot stand brengen van een gezamenlijk resultaat”, aldus Van den Berg.

Roshni Jaddoe deed hiervoor ruim vier jaar ervaring op in verschillende rollen bij Damen Shipyards Group in Gorinchem. In haar laatste rol als Strategy & Business Transformation Advisor was ze verantwoordelijk voor PMO en portfoliomanagement van het interne verbeterportfolio, inclusief IT, projectmanagement van diverse verbetertrajecten en advisering op het gebied van organisatieontwikkeling. Eerder vervulde ze rollen als portfoliomanager, PMO-verantwoordelijke en adviseur en projectmanager.

Jaddoe kan verder bogen op ruime kennis op het gebied van businessprocesmanagement, strategisch plannen, corporate strategie en synergie tussen businessunits, beleidsontwikkeling en duurzaamheid.

“Bij de volgende stap in mijn carrière wil ik me bezighouden met strategierealisatie en -implementatie”, aldus Jaddoe, die uitkijkt naar haar nieuwe rol bij Intermedius: “Ik werk graag aan het wendbaar maken van organisaties, zowel op strategisch als tactisch niveau en als brug tussen business en IT.”