Beaufort sponsort langeafstandsloper Frank Futselaar richting Parijs 2024

24 juni 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Frank Futselaar wordt in zijn reis naar de Olympische Zomerspelen in Parijs ondersteund door Beaufort Transformations and transactions. Het adviesbureau en de atleet hebben een sponsorovereenkomst afgesloten tot 2024.

Futselaar, die volgende maand 21 wordt, is als atleet gespecialiseerd in de lange afstand. In 2017 werd hij Nederlands kampioen op de 10.000 meter en in 2019 in veldlopen.

Momenteel is zijn vizier vooral gericht op de Olympische Spelen van 2024, waar hij deel wil nemen aan de marathon. Hij lijkt al goed op weg naar dit doel – afgelopen december liep hij in Valencia de Olympische limiet op de marathon (2:11:30). Ook finishte hij deze maand nog tweede op het Nederlands Kampioenschap 10.000 meter.

Beaufort sponsort langeafstandsloper Frank Futselaar richting Olympische Spelen 2024

In zijn Olympische droom wordt Futselaar nu gesteund door Beaufort, een in Utrecht gevestigd bedrijfskundig en financieel adviesbureau gericht op transformaties en transacties.

“Voor veel atleten zijn de Olympische Spelen het hoogst haalbare en ze doen er alles voor om daar op hun best te zijn”, aldus Arthur van Midden, partner bij Beaufort. “Wat topsporters moeten doen en laten om op het juiste moment in vorm te zijn is vaak niet te bevatten. Het doel kan niet worden behaald zonder maximale inzet.”

Daarin herkent Van Midden ook Beaufort. “Toewijding, perfectie en alles op alles zetten om ook de laatste details te laten kloppen. Vandaar dat wij Frank heel graag steunen in zijn ambities.”

Futselaar laat weten blij te zijn dat Beaufort zich aansluit bij zijn sponsorteam. “Hun toewijding, ambitieniveau en plezier in hun werk passen bij mijn kernwaarden als professioneel atleet. Ook in hun werk gaat het vaak om doorzetten, doseren en op het juiste moment pieken.”

Hij heeft het volste vertrouwen dat hij met de ondersteuning van het bureau zijn Olympische ambitie zal waarmaken. “Nadat ik de limiet voor de Olympische Spelen in Tokyo 2020 liep heb ik mijzelf als doel gesteld om de aangescherpte limiet voor de Spelen in 2024 in Parijs te halen. De samenwerking met Beaufort gaat hier zeker bij helpen!”