Beaufort verstevigt groeiambitie met rebranding en nieuw kantoor

21 januari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Beaufort heeft flinke ambities uitgestippeld: “We willen groeien naar de top 5 van adviesbureaus in Nederland binnen ons specialisme.” Het kantoor zet zijn ambities kracht bij met een gloednieuwe branding en groter kantoor.

Met een trackrecord dat teruggaat naar 2013 en een team van ruim vijftien adviseurs heeft Beaufort al een stevige staat van dienst opgebouwd in het segment van strategisch en financieel advies.

“We adviseren aandeelhouders, directies en management op bedrijfskundig en financieel vlak tijdens situaties die toekomstbepalend zijn”, legt partner Arthur van Midden uit.

Beaufort verstevigt groeiambitie met rebranding en nieuw kantoor

Een van de specialismes betreft complexe herstructurerings- en financieringsvraagstukken, die volgens Van Midden “het beste in ons naar boven brengen”. Beaufort is niet gebonden aan één specifiek klantsegment. Zo helpt het bedrijf diverse typen ondernemingen en (zorg)instellingen met herfinancieringen, het aantrekken van kapitaal, het verbeteren van werkkapitaal of het opstellen van herstructureringsplannen.

“We opereren volkomen onafhankelijk en gaan altijd samen met de klant voor het allerbeste resultaat. Alles moet kloppen. Dus geen wollige adviezen. Wel concrete aanbevelingen in de meest duidelijke bewoordingen. Indien nodig ondersteunen wij de klant met oog voor de situatie van de klant en de impact daarvan”, aldus Van Midden.

Andere diensten waar Beaufort zijn opdrachtgevers bij helpt zijn transacties (bij fusies, overnames, desinvesteringen of splitsingen) en transformaties (onder meer het toekomstbestendig maken van het businessmodel).

'Perfection made Personal'

Onlangs besloot Beaufort dat het tijd was voor een vernieuwing van zijn brand. “Door onze groeiambitie en professionalisering hebben wij een continue focus op de inhoud en kwaliteit van onze dienstverlening. Nu werd het tijd om ook onze communicatie aan te pakken”, aldus Van Midden.

“Deze branding zegt precies wat wij doen (helpen bij transacties en transformaties) en ‘Perfection made Personal’ maakt duidelijk waar wij voor staan: de beste kwaliteit met persoonlijke betrokkenheid. We leveren geen grote teams met junior medewerkers maar onderscheiden ons door directe betrokkenheid van een senior team dat snel en daadkrachtig de klant ondersteunt.”

Le Mirage

Met de verhuizing naar de twaalfde verdieping van Le Mirage Offices in Utrecht bereidt Beaufort zich alvast voor op de groei. “Het kantoor biedt ons de ruimte om het beste uit onszelf te halen. Het duurzame en hoogwaardige kantoorgebouw is goed bereikbaar en biedt een breed scala aan moderne voorzieningen”, zegt Van Midden.

Ook is rekening gehouden met het aantrekken van nieuwe jonge talenten. “Als je in ons vak hét verschil wilt maken, moet je met de tijd mee en dan staat het hebben van de juiste kennis voorop. Met de jaren kun je daar een flinke dosis ervaring bij optellen. Jong talent krijgt bij ons alle gelegenheid om het vak te verkennen. Daar worden zij én onze klanten beter van.”