Beaufort sluit internationale samenwerking met RBSA Advisors

01 september 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Beaufort Corporate Consulting heeft een samenwerking gesloten met RBSA Advisors, een vooraanstaande Indiase transaction advisory-specialist voor Azië en het Midden-Oosten.

Beide adviesbureaus zijn gespecialiseerd fusie- en overnameadvies, herstructureringen en strategische adviesdiensten. Deze leveren ze aan corporate organisaties, middelgrote ondernemingen, beleggingsfondsen en private equity-partijen.

Door nu te gaan samenwerken met RBSA Advisors kan Beaufort Corporate Consulting zijn klanten meer internationale dienstverlening bieden. RBSA Advisors werd meer dan vijftig jaar geleden opgericht en telt inmiddels meer dan 250 professionals, verspreid over acht kantoren in India, Dubai en Singapore.

Beaufort sluit internationale samenwerking met RBSA Advisors

Vooral in India geniet het bedrijf een sterke reputatie. Het bedrijf staat in de rankings van zowel MergerMarket als Venture Intelligence steevast in de top vijf van de beste M&A-advieskantoren van het land.

“Wij zijn zeer verheugd deze overeenkomst aan te gaan met een toonaangevend en internationaal gerenommeerd kantoor als RBSA Advisors”, stelt Arthur van Midden, een van de oprichters van Beaufort. “Met deze samenwerking versterken wij ons aanbod en krijgen we toegang tot een sterke hub in het Midden-Oosten en Azië voor onze wereldwijd opererende klanten.”

Voor de van oorsprong Indiase firma geldt juist het tegenovergestelde. RBSA Advisors gaat met Beaufort samenwerken aan internationale projecten die betrekking hebben op de Nederlandse markt, of een Nederlandse opdrachtgever. Ramesh Shah, de oprichter en voorzitter van RBSA Advisors, is verheugd over de samenwerking en omschrijft Beaufort als “een van de meest toonaangevende en gerespecteerde firma’s in herstructureringsdiensten in Nederland”.

“Wij zijn er trots op deze samenwerking met hen aan te gaan. Door gebruik te maken van hun capaciteiten, kunnen we samenwerken aan internationale opdrachten om zo naadloos te kunnen voldoen aan de eisen van onze klanten in de Benelux”, laat Shah verder weten.

Beaufort Corporate Consulting is de zestiende partner van RBSA Advisors. Onder de groep samenwerkingspartners behoren ook het in Europa gevestigde Valuation Consulting (VK), Value Trust (Duitsland), Gesvalt (Spanje), Andersch (Duitsland) en THM Partners (VK). De grootste partners van het bedrijf zijn het in de VS gevestigde Stout en Valuation Research Group.