Conclusion Director Richard Coonen naar PA Consulting

15 mei 2012 Consultancy.nl

Richard Coonen (42) is per 1 april 2012 in dienst getreden als Managing Consultant bij PA Consulting Group. Hij is afkomstig van Conclusion, waar hij de afgelopen zeven jaar werkzaam was. In zijn laatste functie was hij Director Learning Transformation. Richard gaat zich bij PA richten op strategische advisering op het gebied van HR en Learning.

Richard Coonen heeft een MSc. in HR Sciences behaald aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn afstuderen begon Coonen zijn carrière bij Offshore Management Centre, een onderzoeksafdeling van de Britse Robert Gordon University gericht op de olie & gas industrie. Na 3,5 jaar stapte hij over naar IBM, waar hij werkte als Project Manager HR Solutions. Medio 2000 vertrok hij naar de HR adviestak van Deloitte, Deloitte Human Capital. Na circa 4 jaar bij het Big 4 kantoor vertrok hij naar Shell. In zijn functie als Global HR Process Architect was hij verantwoordelijk voor de uitrol van Performance Development (PD) & Learning Event Management (LEM) modules binnen SAP.

Begin 2005 besloot hij om opnieuw de adviesbranche te betreden en in dienst te treden bij de Human Capital Group, onderdeel van Conclusion (Conclusion kocht de Human Capital adviestak van Deloitte in 2004). Bij Conclusion bekleedde hij in de afgelopen zeven jaar diverse managementfuncties, waaronder Directeur van de Performance Improvement tak, Directeur HR Outsourcing tak en uiteindelijk Directeur Learning Transformation.

Nieuws

Meer nieuws over