Rogier Worm versterkt RadarAdvies als Senior Adviseur

18 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

RadarAdvies heeft zijn team versterkt met Rogier Worm. Hij is gestart als Senior Consultant.

In de afgelopen jaren heeft Rogier Worm onder meer als consultant en projectmanager gewerkt voor Lost Lemon, een bedrijf actief in het sociaal domein, dat zich inzet voor onder meer gemeenten en ministeries, voor wie het innovatieve oplossingen ontwikkelt voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Bij Lost Lemon was hij onder andere verantwoordelijk voor IT-implementatietrajecten bij verschillende gemeenten.

Eerder in zijn carrière werkte Worm als implementatiemanager bij VNG Realisatie en momenteel biedt hij ondersteuning aan de BAR-organisatie (de uitvoeringsorganisatie voor de drie gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk).

“Ik draag zorg voor de implementatie en het verankeren van de afgesproken (werk)processen bij de wijkteams van de BAR-organisatie.”

In zijn vroege loopbaan werkte Worm ruim acht jaar als maatschappelijk werker in regio Amsterdam en daarna jarenlang als projectmanager binnen het Amsterdamse Stadsdeel Nieuw-West.

Zijn jarenlange ervaring in het sociaal domein en als (project)manager zet hij inmiddels in voor RadarAdvies, een adviesbureau dat zich toelegt op sociale vraagstukken. “Het voelde aan alle kanten goed om nu bij RadarAdvies te beginnen. Ik heb het gevoel dat ik hier op de goede plek ben om mijn kennis en expertise in te zetten en dit tegelijkertijd in vrijheid en vertrouwen uit te breiden met het adviseurschap.”

RadarAdvies reageert verheugd op de komst van Worm, die is aangesteld als Senior Adviseur. “Rogier heeft het hart van een maatschappelijk werker en veel ervaring als (project)manager. Hij heeft veel gedaan op het gebied van multiprobleemgezinnen en bestaanszekerheid, maar ook regiesystemen geïmplementeerd binnen het sociaal domein”, aldus een woordvoerder.

Zijn kennis en ervaring passen dan ook uitstekend bij zijn nieuwe werkgever: “Rogier is bekend met onze opdrachtgevers en de vraagstukken waar wij aan werken. Vanuit RadarAdvies gaat hij onze positie op het thema bestaanszekerheid verder uitbouwen.”

Worm zal in zijn nieuwe rol inzetbaar zijn als (implementatie) manager, projectleider en/of beleidsadviseur in het sociaal domein.

RadarAdvies is onderdeel van de RadarGroep, waar in totaal zo'n 100 medewerkers werkzaam zijn. RadarGroep staat onder leiding van Bart Verhagen en Peter de Visser.