Accenture en Mobilee partner van Data Driven Healthcare

11 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Eind deze maand vindt in Utrecht het Data Driven Healthcare-event plaats, een groot netwerkcongres rondom digitale gegevensuitwisseling in de zorg, gepersonaliseerde zorg en netwerkzorg. Vanuit de adviesbranche wordt het event onder meer ondersteund door partners Accenture en Mobilee.

Data en datagedreven technologieën worden in toenemende mate ingezet voor betere beslissingen en behandelingen in de gezondheidszorg. De beschikbaarheid van medische gegevens en digitale gegevensuitwisseling in de zorg is daarbij essentieel.

Door elektronisch gegevens met elkaar uit te wisselen kunnen zorgprofessionals betere zorg verlenen. Naast een kleinere kans op fouten en een besparing van tijd, kunnen patiënten hierdoor ook mee grip krijgen over hun eigen gezondheid.

Accenture en Mobilee partner van Data Driven Healthcare

Het Data Driven Healthcare-congres, dat plaatsvindt op 25 mei in de Utrechtse Jaarbeurs, is bedoeld voor bestuurders, directie, management en projectleiders van cure-, care- jeugd- en ggz-instellingen en voor eerstelijns- en tweedelijnszorg artsen. Het event brengt deze doelgroep en diverse partijen in de zorg samen met de belangrijkste spelers in het ecosysteem, onder meer gespecialiseerd in digitale gegevensuitwisseling en zorginnovatie.

Naast netwerkmogelijkheden draait het zorgcongres ook om het leren van elkaar. Zo zullen diverse leidende zorgprofessionals deelnemers inspireren en uitdagen door hun kennis en ervaring met hen te delen. Het programma bevat daarom verschillende (keynote)presentaties, break-out kennissessies en expertsessies.

Daarnaast zullen verschillende zorgbestuurders tijdens het event met elkaar in debat gaan. Onder andere Corne Mulders, CIO van UMC Utrecht; prof. dr. Diederik Gommers, intensivist en afdelingshoofd Intensive Care in het Erasmus MC Sophia; Kaya Stok, Projectleider Digitale zorg&innovatie bij Levvel; en Anita Wydoodt, bestuurder van het Tweesteden Ziekenhuis zullen het event opluisteren.

Partners van het event

Het zorgcongres wordt ondersteund door enkele tientallen zorg-, IT- en innovatiepartners. Vanuit de adviesbranche hebben dit jaar onder meer Accenture en Mobilee zich als partner verbonden aan het evenement.

Het Data Driven Healthcare event is een initatief van het Mobile Healthplatform, een jaarlijkse ontmoetingsplek voor 3.000+ zorgprofessionals, 100+ partners en meer dan 350+ keynotes en (break-out) sessies.