Mobilee

Mensgericht & vindingrijk vakmanschap

Mobilee levert trajecten van A tot Z in de digitale transformatie. Dit is altijd maatwerk, afgestemd op waar de opdrachtgevers nú staan.

Sinds de oprichting heeft Mobilee zich gespecialiseerd in digitale transformatie op het snijvlak van Business en IT. Inmiddels is het bureau uitgegroeid naar ruim 45 man en ca. 75 geassocieerde consultants. Wij richten ons op vijf expertisegebieden binnen digitale transformatie namelijk de Perfecte klantervaring, Operationele excellentie, Wendbaar organiseren, Data als strategische grondstof en Slagvaardige informatievoorziening/informatiemanagement-organisatie (IV/IM-organisatie).

Om hierin optimaal kansen te benutten en succesvol te veranderen, heeft Mobilee specifieke methodieken & technieken in huis om vraagstukken in de digitale transformatie apart of in samenhang aan te pakken. De rollen die onze consultants bekleden zijn divers bijvoorbeeld die van data-/informatie analist of customer journey expert tot projectmanagement en agile/lean coach.

Missie en visie

Klanten, patiënten en burgers verwachten steeds snellere, kwalitatief hoogwaardige en goedkopere producten en dienstverlening. Dit biedt grote kansen voor organisaties. Zo kunnen zij succesvol zijn als ze innoveren, excellent organiseren én tegelijkertijd wendbaar zijn. Kennis van klanten, optimaal functionerende processen en ketens zijn daarbij belangrijker dan ooit. IT-hulpmiddelen en datagedreven sturing zijn inmiddels onmisbaar.

Mobilee is in 2004 opgericht omdat de oprichters destijds veel mogelijkheden tot vernieuwing zagen in de manier waarop organisaties hun diensten en producten aanboden aan hun klanten, burgers en patiënten. Dit moest slimmer, efficiënter en klantvriendelijker kunnen!

Deze motivatie drijft Mobilee tot op de dag van vandaag. Wij gaan voor een optimale klantervaring bij organisaties waar 17 miljoen Nederlanders mee te maken hebben. 

Nog steeds is ons kantoor te vinden in Utrecht: in het moderne en inspirerende gebouw Creative Valley, op het kruispunt van de A2 en de A12.

Mobilee is gevestigd in het Creative valley gebouw

Mobilee’s grootste asset: zijn medewerkers

Het Mobilee team bestaat uit een gevarieerde groep mensen. Al onze consultants excelleren in analyse- en realisatievraagstukken en passen bij de unieke bedrijfscultuur die Mobilee kent. Zo zijn wij als organisatie sociaal en mensgericht, ondernemend én zelfsturend. We hebben verschillende achtergronden, aandachtsgebieden en specifieke kennis. Wat ons bindt is mensgerichtheid en aandacht voor de relatie, zowel intern als richting onze klanten. Wij staan bekend om onze pragmatische aanpak, flexibiliteit en resultaatgerichtheid. Wij vinden dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft een “eigen plek” te vinden binnen de organisatie. De juiste balans tussen werk en privé vinden wij hierbij belangrijk.

Binnen Mobilee werken wij met het principe dat je 80% van je tijd werkt voor de opdrachtgever en 20% van je tijd investeert in Mobilee. Consultants worden uitgenodigd om een actieve rol te spelen in de bedrijfsvoering en strategische koers van de organisatie. Zo is de vrijdag vrijgemaakt om kennis te delen met collega’s. Er zijn trainingen en kennissessies en er wordt t.b.v. communicatie veel geschreven over de opdrachten die de consultants uitvoeren.  

Uiteindelijk is ons personeel onze grootste asset. Ook de komende jaren hebben wij een groeiambitie. We nodigen daarom van harte Business en IT-professionals uit om eens een kijkje te nemen op onze website www.werkenbijmobilee.nl.

Mobilee | Nieuws