Mobilee

Mensgericht & vindingrijk  vakmanschap in de Digitale Transformatie

Mobilee levert trajecten van A tot Z in de digitale transformatie. Dit is altijd maatwerk, afgestemd op waar jullie nú staan.

De consultants van Mobilee zijn vindingrijke vakmensen met kennis van zaken én realisatiekracht. Wij zorgen voor direct resultaat in de vorm van een zichtbare en blijvende verandering in besturing, proces, systemen en mensen.

Wij hebben aandacht voor ménsen en we werken naar resultaat toe met ménsen, in alle lagen van de organisatie. Wij investeren in relaties en zijn een sparringpartner voor de lange termijn.

Mobilee management & advies is opgericht in 2004. Vandaag is Mobilee een adviesbureau met ruim 35 ondernemende consultants. Door het hanteren van een geassocieerdenmodel is Mobilee met 75 mensen actief in de markt. Mobilee is gehuisvest in Creative Valley, Utrecht.

Mobilee medewerkers

Het “team Mobilee” bestaat uit een gevarieerde groep mensen. We hebben verschillende achtergronden, aandachtsgebieden en specifieke kennis. Wat ons bindt is mensgerichtheid en aandacht voor de relatie, zowel intern als richting onze klanten. Wij staan bekend om onze pragmatische aanpak, flexibiliteit en resultaatgerichtheid. Wij vinden dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft een “eigen plek” te vinden binnen de organisatie. De juiste balans tussen werk en privé vinden wij hierbij belangrijk.

Op de hoogte blijven van onze laatste blogs? Meld je aan voor de Mobilee Kennisblog.

Mobilee | Nieuws