Mobilee

Mensgericht & vindingrijk vakmanschap in de Digitale Transformatie

Mobilee levert trajecten van A tot Z in de digitale transformatie. Dit is altijd maatwerk, afgestemd op waar de opdrachtgever nú staat.

De consultants van Mobilee zijn vindingrijke vakmensen met kennis van zaken én realisatiekracht. Wij zorgen voor direct resultaat in de vorm van een zichtbare en blijvende verandering in besturing, proces, systemen en mensen.

Wij hebben aandacht voor ménsen en we werken naar resultaat toe met ménsen, in alle lagen van de organisatie. Wij investeren in relaties en zijn een sparringpartner voor de lange termijn.

Mobilee management & advies is opgericht in 2004. Vandaag is Mobilee een adviesbureau met 75 actieve consultants. Onze opdrachtgevers zijn divers en komen veel uit de hoek Overheid, Financiële dienstverlening en Zorg. Mobilee is gehuisvest in Creative Valley, Utrecht.

Mobilee medewerkers

Het “team Mobilee” bestaat uit een gevarieerde groep mensen. We hebben verschillende achtergronden, aandachtsgebieden en specifieke kennis. Wat ons bindt is mensgerichtheid en aandacht voor de relatie, zowel intern als richting onze klanten. Wij staan bekend om onze pragmatische aanpak, flexibiliteit en resultaatgerichtheid. Wij vinden dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft een “eigen plek” te vinden binnen de organisatie. De juiste balans tussen werk en privé vinden wij hierbij belangrijk.

Op de hoogte blijven van onze laatste blogs? Volg ons op LinkedIn en meld je aan voor de Mobilee nieuwsbrief.

Mobilee | Nieuws