Mobilee | Werken bij

Binnen Mobilee helpen wij onze opdrachtgevers kansen te grijpen door ons te onderscheiden in analyse- en verandervraagstukken. Wij zijn in staat veranderkundig, met oog voor mensen in de organisatie, verandering te realiseren. Onze consultants vertegenwoordigen Mobilee bij onze klanten. Daarom zijn we op zoek naar de ultieme ‘ambassadeur’ van onze organisatie. Wij hechten er waarde aan dat onze consultants, naast inhoudelijke kennis en vaardigheden, herkenbaar zijn door onze kerncompetenties en waarden. Benieuwd wat deze competenties en waarden zijn? Doe dan de culture fit test.

Binnen Mobilee werken wij met het principe dat je 80% van je tijd werkt voor de opdrachtgever en 20% van je tijd investeert in Mobilee. Consultants worden uitgenodigd om een actieve rol te spelen in de bedrijfsvoering en strategische koers van de organisatie. Zo is de vrijdag vrijgemaakt om kennis te delen met collega’s. Er zijn trainingen en kennissessies en er wordt t.b.v. communicatie veel geschreven over de opdrachten die de consultants uitvoeren.  

Uiteindelijk is ons personeel onze grootste asset. Ook de komende jaren hebben wij een groeiambitie. We nodigen daarom van harte Business en IT-professionals uit om eens een kijkje te nemen op onze website www.werkenbijmobilee.nl.

Mobilee | Nieuws