Kirkman Company verduurzaamt bedrijfsvoering

15 september 2011 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Kirkman Company heeft verschillende initiatieven genomen om haar bedrijfsvoering te verduurzamen. Zo is het adviesbureau uit Baarn overgestapt op uitsluitend groene stroom, gebruikt het 100% recycled papier en bestelt het nog alleen maar ‘groene’ kantoorartikelen.

Op het gebied van kantoorartikelen heeft Kirkman Company een deal gesloten met Viking Green Shop om producten aan te schaffen die in het bezit zijn van een milieukeurmer. Op het gebied van energie verbruikt Kirkman Company enkel en alleen nog groene (Eco)stroom – energie opgewekt uit 100% natuurlijke bronnen zoals wind, water en biomassa. En ook het printpapier, dat wordt besteld bij Van Gansewinkel, wordt gemaakt van 100% oud papier.

Over Kirkman Company
Kirkman Company is een managementadviesorganisatie die bedrijven en klanten helpt om verantwoorde keuzes te maken bij organisatievraagstukken. Verantwoorde keuzes maken, betekent dat wordt geredeneerd vanuit de visie: ‘Co-creating social enterprises, that makes sense’. Het doel is om door middel van scherpe analyses samen de benodigde verandering door te voeren. Dit om in alle opzichten te komen tot een duurzame oplossing en resultaat dat niet ten koste gaat van people, planet, profit.