HeadFirst Group wint twee opdrachten voor externe inhuur

28 april 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

HeadFirst Group heeft twee nieuwe opdrachten binnengehaald. Bij zowel Provincie Noord-Holland als Stichting Inlichtingenbureau is de dienstverlener verkozen tot partner voor de inhuur van externe professionals.

Bij Stichting Inlichtingenbureau, een dienstverlenende organisatie die gegevens over burgers voor met name gemeenten ontsluit en verrijkt, is HeadFirst Group al sinds 2017 actief. De samenwerking richt zich op het werven, selecteren en contracteren van externe professionals.

Na een tender is HeadFirst ook voor de komende vier jaar geselecteerd als voorkeursleverancier. Het contract is begin deze maand ingegaan.

HeadFirst Group wint twee opdrachten voor externe inhuur

Geo van der Wilk, Chief Commercial Officer bij HeadFirst Group, over de gunning: “Het enthousiasme is groot dat Stichting Inlichtingenbureau ons opnieuw het vertrouwen gunt. Door de jaren heen hebben wij de inhuurbehoefte van Stichting Inlichtingenbureau eigen gemaakt, wat ons alert maakt op vrijkomende professionals met interessante profielen.”

Ook Between, een dochteronderneming van HeadFirst Group, heeft deze maand een contract in de wacht gesleept. Sinds 2016 is de intermediair actief bij Provincie Noord-Holland als partner voor de inhuur van ICT-professionals. Deze samenwerking is nu voor twee jaar (en eventueel voor vier jaar) verlengd.

Between helpt de provincie met het vinden en selecteren van uiteenlopende IT-professionals, waaronder ICT-Projectleiders, Programmamanagers, Testcoördinatoren, ICT Consultants, Projectarchitecten, Technisch specialisten en Domein Architecten.

Lars van Nierop, Accountmanager bij Between, over de gunning: “De voortzetting van de samenwerking is een mooie bekrachtiging van onze bestaande relatie, waar wij vanzelfsprekend trots op zijn. Vol energie zetten we onze dienstverlening ook in de komende jaren voort.”

Vorige maand sleepte Between ook een externe inhuur-opdracht binnen bij Gemeente Vlaardingen.

HeadFirst Group heeft in Nederland een netwerk van meer dan 50.000+ hoogopgeleide zzp’ers en 6.500+ leveranciers van professionals waar het uit kan putten. “Door gericht te investeren in de kwaliteit van het netwerk, en het binden en boeien van professionals streven we naar het doel: het aanbod klaar hebben staan op het moment dat de vraag komt”, aldus Van der Wilk.