Consultancy.nl betuigt steun aan Moodliar en &samhoud

28 april 2012 Consultancy.nl

Een hartverscheurend verhaal uit Maleisië. De zoon van &samhoud adviseur Sham Moodliar is vrijdag ontvoerd in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. Een dag later is de de twaalfjarige jongen Nayati Shamelin Moodliar nog niet terecht. De familie van Nayati krijgt onder meer via internet bijval van duizenden mensen. De premier van Maleisië zei zelfs te bidden voor een goede afloop.

Ook Consultancy.nl wil via deze weg zijn steun betuigen aan de familie Moodliar en &samhoud collega’s.

Ontvoering
Op vrijdag ochtend werd Nayati voor het oog van verschillende klasgenootjes door drie mannen in een donkere auto met valse kentekenplaten gesleurd. De ontvoering is vastgelegd op camerabeeld. Er is nog geen losgeld geëist. Volgens Nederlandse politie-experts op het gebied van ontvoeringszaken was de actie “zeer goed voorbereid”.

Familie Moodliar
Het gezin Moodliar is van oorsprong Zuid-Afrikaans maar hebben tegenwoordig de Nederlandse nationaliteit nadat ze al meer dan elf jaar hebben gewoond in Son en Breugel. Het gezin is anderhalf jaar geleden voor twee jaar uitgezonden naar Maleisië – vader Sham verhuisde om de oprichting van een nieuw kantoor van &samhoud in Kuala Lumpur vorm te geven.

Emotionele oproep
De vader van Nayati heeft de kidnappers opgeroepen zijn zoon los te laten. "Het is onze enige zoon. Hij is een goede jongen. We willen hem terug. We willen geen problemen. Het is niet te laat om hem te laten gaan. Laat hem terugkomen.”. Om de zoektocht te faciliteren heeft de familie een speciale Facebook-pagina opgericht en een oproep gedaan aan inwoners van Maleisië om mee te helpen met de zoektocht naar de jongen. Naast de zoekactie via Facebook wordt ook op Twitter veel aandacht gevraagd voor de vermissing.

Nayati Shamelin Moodliar

Nieuws