GalanNXT haalt Simone Zwart aan boord als nieuwe adviseur

19 april 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na vier jaar als HR-adviseur te hebben gewerkt zocht Simone Zwart verbreding in haar werk. Die heeft ze gevonden bij GalanNXT. “Hier kan ik werken aan grootschalige en complexe projecten met maatschappelijke impact.”

Simone neemt uitgebreide advieservaring mee naar GalanNXT, opgedaan bij HR-activatiebureau Lagerweij. “Daar heb ik mij ontwikkeld als allround adviseur op het gebied van vraagstukken rondom mensen in organisaties.”

Bij het HR-bureau voerde Simone onder meer selectie- en ontwikkelassessments uit, “ter ondersteuning van de optimale ‘fit’ tussen mens, rol en context”, legt ze uit. Ook begeleidde ze teams op thema’s als samenwerking en trainde ze leidinggevenden.
Simone Zwart, Adviseur, GalanNXT

Nu heeft ze de overstap gemaakt naar GalanNXT. Deze tak van adviesbureau Galan Groep werkt aan opgaven op het gebied van onder meer verduurzaming, digitalisering en sociale vraagstukken in het publieke domein.

Gevraagd naar de kwaliteiten die ze meebrengt naar haar nieuwe functie, wijst Simone op haar vermogen om op een “verbindende manier structuur aan te brengen en daardoor overzicht te verkrijgen en te behouden”. Ze voegt toe: “Scherpte aanbrengen maar altijd oog houden voor collega’s en werkplezier.”

Werkinhoudelijk is ze inzetbaar als assessmentpsycholoog, organisatieadviseur, trainer en coach. “In die rollen hoop ik veel mooie resultaten te kunnen neerzetten door zorgvuldig, hard en efficiënt te werken.”

De komende periode wil Simone haar rol als adviseur verder verdiepen en verbreden. “Door nieuwe collega’s, opdrachtgevers en uitdagingen te leren kennen en door persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal te stellen in het werk”, zo legt ze uit.

Daarnaast wil ze werken aan haar projectmanagementvaardigheden. “Ik wil me verder ontwikkelen in het opstarten en aansturen van grootschalige en complexe projecten.”

Tot slot wil ze ook haar professionele netwerk vergroten. “Ik verwacht dat het werken bij NXT en samenwerken met de Galan Groep hieraan bijdraagt.”