Zorgdienstverlener Neo-Mundo opent een vestiging in Utrecht

06 april 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Zorgdienstverlener Neo-Mundo heeft een nieuw kantoor geopend in Utrecht, zijn tweede vestiging in ons land.

Met het nieuwe kantoor speelt Neo-Mundo in op de groei die het kantoor de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. “We zijn de afgelopen vijf jaar van twee naar achttien medewerkers gegroeid”, vertelt Mijke Eggink, eigenaar van Neo-Mundo.

Met Utrecht kiest het bureau voor een plek centraal in het land. “Het nieuwe Utrechtse kantoor wordt een plek waar collega’s uit verschillende regio’s de verbinding met elkaar opzoeken en waarvandaan we een groot deel van Nederland van dienst kunnen zijn.”

Zorgdienstverlener Neo-Mundo opent een vestiging in Utrecht

Sinds de oprichting in 2011 is Neo-Mundo uitgegroeid tot een zakelijke dienstverlener met twee takken van sport: executive search en consultancy & interim. De focus ligt hierbij exclusief op de zorgsector.

“Vanuit onze vestiging in Utrecht kunnen we zorgorganisaties in de regio nóg beter ondersteunen”, aldus Eggink. “We blijven uiteraard ook vanuit ons kantoor in Rotterdam werken, maar dit is een mooie stap die past bij onze groeiambitie.”

Deze ambitie reikt verder dan de regio’s Zuid-Holland en Utrecht. “De zorg staat de komende jaren voor grote ontwikkelingen, waar wij graag ons steentje aan bij willen dragen. Neo-Mundo heeft de ambitie om niet alleen de Randstad, maar ook de rest van Nederland te bedienen.”

Dit zal het bureau in eerste instantie doen vanuit de twee bestaande kantoren, maar ondertussen wordt ook al nagedacht over verdere uitbreiding.

Tot de klantenkring van Neo-Mundo behoren partijen als Amsterdam UMC, Careyn, Erasmus MC, Florence, Kraamzorg Randstad, Mondriaan, Topaz en Zaans Medisch Centrum.