Zorgbureau Neo-Mundo benoemt Eva Baas tot operationeel directeur

25 februari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Zorgdienstverlener Neo-Mundo heeft Eva Baas benoemd tot aandeelhouder en operationeel directeur.

Samen met directeur-eigenaar Mijke Eggink en eigenaar Rob de Laat geeft Baas leiding aan een team van circa 15 professionals. Het in Rotterdam gevestigde Neo-Mundo levert een breed palet aan diensten – organisatieadvies, interim, werving & selectie en coaching – aan partijen in de gezondheidzorg.

“We hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Deze ontwikkeling, in combinatie met onze stevige ambities, vraagt om versterking. We zijn verheugd met de toetreding van Eva”, aldus Eggink en De Laat.

Rob de Laat, Mijke Eggink en Eva Baas

Baas is sinds 2016 (na het afronden van een tweejarig traineeshipprogramma in de zorg) als consultant werkzaam bij Neo-Mundo. In de afgelopen zes jaar heeft ze binnen een diversiteit aan zorgorganisaties succesvolle adviesopdrachten mogen uitvoeren en voor vele organisaties én kandidaten executive search-opdrachten mogen begeleiden.

“Eva heeft sinds haar start bij Neo-Mundo een grote rol gespeeld in de doorontwikkeling van de organisatie. Dit maakt dat wij er het volle vertrouwen in hebben dat ze haar nieuwe rol als operationeel directeur uitstekend zal vervullen”, zeggen Eggink en De Laat. “We zijn blij en trots dat Eva zich met volle overtuiging en voor langere tijd als aandeelhouder aan onze organisatie heeft gecommitteerd.”

Tot de klantenkring van Neo-Mundo behoren onder meer Amsterdam UMC, Careyn, Erasmus MC, Florence, Kraamzorg Randstad, Mondriaan, Topaz en Zaans Medisch Centrum.