Alares opgericht door R. van Oirschot en E. Magnee

02 oktober 2004 Consultancy.nl

Robert van Oirschot en Ed Magnée hebben adviesbureau Alares opgericht en zijn aangetreden als directielid. Robert van Oirschot (1966) is afkomstig van PinkRoccade waar hij actief was als adviseur van de directie Nederland. Ed Magnée (1964) was als Manager Marketing & Communications verantwoordelijk voor de strategievorming en externe betrekkingen van Alcatel in Nederland.

Alares gaat intensief samenwerken met Lysias Consulting Group.

Over Robert van Oirschot
Robert van Oirschot heeft bij PinkRoccade verschillende functies vervuld op het gebied van consultancy, innovatie, competentieontwikkeling en eBusiness. Robert van Oirschot is Informaticus, afgestudeerd aan de rijksuniversiteit van Leiden, en behaalde een MBA-degree aan de Bradford University School of Management/NIMBAS Graduate School of Management.

Eind 2003 verscheen zijn boek ‘Future Management. De Paradox van de beheersbare toekomst´ bij uitgeverij Contact. Aan de hand van casebeschrijvingen van o.a. Unilever, Shell, VROM, Coca-Cola en Philips, beschrijft hij hoe organisaties kunnen anticiperen op de toekomst zonder deze te kennen. Robert van Oirschot is tevens toegevoegd onderzoeker aan de faculteit Techniek, Bestuur en Management van de Technische Universiteit Delft.

Ed Magnée
Ed Magnée heeft de afgelopen jaren diverse managementfuncties bekleed binnen Alcatel op het vlak van procurement, consultancy, sales, marketing en public relations. Ed Magnée is bedrijfskundige met als belangrijkste internationale werkterreinen enerzijds Telecom & Internet en anderzijds strategie- en organisatieontwikkeling. Hij is afgestudeerd in inkoopmanagement bij het NEVI, heeft de Post-HBO opleiding Bedrijfskunde afgerond aan de Haagse Hogeschool en behaalde een MBA-degree aan de Bradford University School of Management/NIMBAS Graduate School of Management.

Nieuws

Meer nieuws over