Alares partner Robert van Oirschot in RvC van Domesta

08 februari 2012 Consultancy.nl

Robert van Oirschot (1966), partner en mede-oprichter van Alares, is onlangs toegetreden tot de Raad van Commissarissen van woningcorporatie Domesta. Hij wordt als RvC lid verantwoordelijk voor de portefeuille 'Innovatie, communicatie en bewonersparticipatie'. 

Robert van Oirschot is Informaticus, afgestudeerd aan de rijksuniversiteit van Leiden. In 2001 rondde hij een MBA af aan de Bradford University School of Management/NIMBAS Graduate School of Management. In 2004 stond hij aan de basis van de oprichting van consultancybureau Alares. Hij is gespecialiseerd in vraagstukken op het snijvlak van innovatie- en organisatiestrategie. Zijn klanten bevinden zich in de zorg, overheid en zakelijke sector.

Over Alares
Alares is een jong adviesbureau dat opereert op het snijvlak van organisatie en innovatie. Alares werkt voor overheden, het onderwijs, bedrijven en zorginstellingen. Binnen deze vier sectoren richt Alares zich op verschillende kennisthema’s, waaronder Jeugdzorg, Onderwijs, Zorginnovatie en Overheid. Alares heeft circa 25 consultants en is gevestigd in Den Haag.

Nieuws

Meer nieuws over