Alares organiseert Innovatiefestival ter ere van 10 jaar

06 juni 2014 Consultancy.nl

Volgend jaar zal Alares zijn 10-jarig jubileum vieren. Ter ere van de bijzondere mijlpaal organiseert het Haagse innovatie-adviesbureau in januari 2015 een groots innovatiefestival. 

Alares werd opgericht in 2004 door Robert van Oirschot en Ed Magnée. Voor hun nieuwe uitdaging was Van Oirschot lid van de directie van PinkRoccade en Magnée was werkzaam als Manager Marketing & Communications bij Alcatel. De afgelopen 9 jaar is de organisatie uitgegroeid tot een middelgroot adviesbureau met 25 werknemers en een flexibel personeelsbestand van nog eens 40 professionals. Alares bedient een breed spectrum aan grote organisaties en MKB klanten binnen de zorg-, financiële- en overheidssectoren. Met name op het gebied van sociale- en technologische innovatie heeft het adviesbureau een sterke track record opgebouwd binnen de markt.

Jubileum

Om zijn tienjarig jubileum te vieren zal Alares op 22 januari 2015 een groot Innovatiefestival organiseren. Tijdens dit indoorevenement zullen diverse maatschappelijke thema’s, zoals Big Data en de Sharing Economy, aan bod komen door middel van presentaties en workshops. Naast de activiteiten op het hoofdpodium ‘Nederland Innoveren’ zijn er 5 subpodia waar thema’s als bruto nationaal geluk, iedereen een eigen gezondheids dossier, life long social learning, m-health appstores en innovatief innoveren de revue zullen passeren. Ook zullen er ‘Concepting Corners’ zijn waar partijen hun innovatieconcepten aan het publiek kunnen tonen.

Innovatiefestival Alares plattegrond

Nieuws

Meer nieuws over