Alares gebruikt bedrijfssoftware van AllSolutions

01 februari 2012 Consultancy.nl

Alares maakt de komende jaren gebruik van de online bedrijfssoftware van AllSolutions. Het Haags adviesbureau koost voor de QX2 oplossing van AllSolutions na een vergelijking van verschillende online oplossingen.
 
Alares zocht een online integrale werkomgeving waarin alle informatie in één omgeving kan worden ondergebracht en die daarnaast de mogelijkheid biedt om kennis te delen en samen te werken. Verder moest de oplossing de mogelijkheid bieden om op eenvoudige wijze real-time inzicht te krijgen in de gegevens.
 
Ralph Boeije, adviseur bij Alares: “Alares is een adviesbureau dat organisaties binnen de zorg, de overheid en het bedrijfsleven adviseert op het gebied van kennisdeling. Kennisdeling en samenwerking moeten voor ons daarom integraal onderdeel zijn van onze eigen werkomgeving, naast de bedrijfsmatige, administratieve informatie zoals urenregistratie, projectadministratie en CRM-informatie. Ook de mogelijkheid om op eenvoudige wijze, continu en real-time inzicht te krijgen in de opgeslagen gegevens en informatie is voor ons zeer belangrijk. Dit soort mogelijkheden zit verweven in het gedachtegoed van AllSolutions. Wij werken daarnaast met hen samen om van AllSolutions QX2 een sociaal samenwerkingstool te maken waar kennis optimaal kan worden gedeeld. Interactie, kennisdelen en samenwerking staan daarbij centraal en zorgen voor een extra dimensie van AllSolutions QX2”.

Nieuws

Meer nieuws over