Rob Smeets Managing Partner van Ordina Consulting

04 april 2012 Consultancy.nl

Ordina heeft Rob Smeets (50) benoemd tot Managing Partner van de divisie Consulting. Tot 1 april jl. werd deze rol ad interim ingevuld door topman Stépan Breedveld die zich nu verder op zijn taken als CEO van Ordina kan gaan richten.

Smeets wordt verantwoordelijk voor de strategische en tactische leiding van de Consulting divisie. Tevens is hij als Managing Partner actief als consultant bij klanten van het adviesbureau en is hij lid van het Executive Committee van Ordina.

Rob Smeets

Rob Smeets werkt sinds mei 2009 voor Ordina. Hiervoor was hij Partner van de unit Finance Consulting, waar hij onder meer diverse grootbanken adviseerde over managementaspecten en strategie. Voor Ordina bekleedde hij eerder diverse directie- en managementfuncties in de de financiële sector (ING en Rabobank) en de overheidsmarkt (de Politie).

Ordina Consulting

Ordina Consulting implementeert strategie en beleid in bedrijfsprocessen en ICT. De consultingtak heeft marktspecialisaties in Public, Finance en Industry en competence centers op het gebied van Business Architectuur, Customer Experience, Business Proces Management, Security en Supply Chain Management en Risk Management.

Nieuws