Xebia versterkt Agile Expert-team met consultant Cor Heeres

10 februari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De agile-adviespraktijk van Xebia heeft de gelederen versterkt met Cor Heeres.

Heeres is een consultant met jarenlange ervaring in het agile-vak. Hij helpt organisaties en teams zich te transformeren naar de “meest moderne, wendbare en prettige versie van zichzelf”. Zijn specialisatie ligt vooral op het vlak van het creëren van high performing agile teams.

De afgelopen jaren faciliteerde Heeres als Agile Expert bij Energie Data Services Nederland (EDSN) het management en teams bij het wendbaar maken van de organisatie.

Xebia versterkt Agile Expert-team met consultant Cor Heeres

Met succes: Heeres leverde een belangrijke bijdrage aan de transformatie van EDSN naar een high performing agile organisatie. Heeres werkte in totaal zeven jaar bij het IT-infrastructuurbedrijf voor de energiewereld. Eerder bekleedde hij rollen in (agile) projectmanagement. Hij begon zijn loopbaan bij Essent, waar hij een tweejarig traineeshipprogramma doorliep.

Deze ervaring en expertise zet Heeres nu in bij Xebia. “Binnen het Agile Expert-team van Xebia ben ik omringd door mensen met verse kennis, ervaring en enthousiasme”, laat hij weten. “Deze getalenteerde Xebianen met passie in een ‘people first’-organisatie vormen samen voor mij de perfecte voedingsbodem voor mijn verdere ontwikkeling als ‘agilist’.”

“Ik kijk uit naar de impact die ik mag maken bij organisaties om teams te mogen helpen verbeteren, vernieuwen en daarmee behalve bedrijfswaarde te creëren er ook voor te zorgen dat werkplezier en voldoening toenemen.”

Xebia werkt voor bekende klanten als Unilever, Enexis, Picnic, Philips, Shoeby, Rabobank, Heineken, ING, Bol.com, Ahold, Schiphol en Transavia.

Vorige maand verwelkomde het Agile Expert-team ook al een nieuwe collega: Sander Dur. In november vorig jaar werd Tom Siebeneicher aan het team toegevoegd.