Xebia

Xebia is een one-stop stop voor digitale transformatie. Wij helpen toonaangevende organisaties en scale-ups om digitale leiders te worden. Met 350 collega’s in Nederland en meer dan 5.000 collega’s wereldwijd leveren wij het volledige spectrum aan high-end digital dienstverlening, van strategie formulering en strategie executie tot het implementeren van machine learning en het realiseren van cloud-based platforms en e-commerce oplossingen die volledig geïntegreerd zijn in de IT-infrastructuur van de klant.

Naast onze inhoudelijke expertise en autoriteit wordt Xebia gekenmerkt door een unieke organisatiestructuur. Onze waarden ‘customer intimacy’, ‘people first’, ‘sharing knowledge’ en ‘quality without compromise’ komen terug in alles wat we doen. Zo organiseren we elke twee weken kennissessies met de hele organisatie en hebben we elk kwartaal innovatiedagen waarin we werken aan het vernieuwen van onszelf en onze dienstverlening. En onze celstructuur zorgt voor volop ruimte voor het realiseren van persoonlijke groei en ontwikkeling, binnen een structuur die de passie van medewerkers maximaal ondersteunt. Verwacht bij ons geen corporate structuur of vastomlijnde processen, maar een organisatie met veel energie, een unieke cultuur en ruimte voor jouw ondernemerschap.

Xebia - Digital Transformation

De Digital Transformation unit werkt overkoepelend aan de eerdergenoemde cellenstructuur. Ons team, met voormalige consultants van o.a. Accenture, PwC, Mirabeau, Capgemini en First Consulting, heeft alle vaardigheden in huis om grote initiatieven end-to-end aan te sturen.

Xebia | Nieuws