Jeroen Dubel maakt rentree in de consultancy en wordt partner bij PA

01 februari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Jeroen Dubel is na een uitstapje van ruim zes jaar weer terug in het consultancyvak. In de rol van partner bij PA Consulting gaat hij zich richten op transformaties binnen de Nederlandse transport- en vervoersector.

De 52-jarige Jeroen Dubel begon zijn loopbaan bij KPMG Consulting, waar hij de kneepjes van het adviesvak leerde. Vervolgens werkte hij zestien jaar voor boutique Nolan, Norton & Co (dat niet meer actief is), waar hij uitgroeide tot partner. Daarna was hij een tijdje zelfstandig consultant.

Gedurende zijn 20 jaar als management consultant werkte Dubel voor toonaangevende organisaties in de transport, logistiek, reisbranche, voedingsmiddelenindustrie, engineering, elektronica en financiële dienstverlening.

Jeroen Dubel, Partner, PA Consulting

De afgelopen jaren bekleedde Dubel de rol van Managing Director Strategy bij TNO. In deze functie gaf hij leiding aan verschillende strategische advies- en onderzoekstrajecten van het onderzoeksinstituut.

“Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan”, zegt Dubel over zijn nieuwe uitdaging bij PA Consulting, een internationaal advieskantoor met 3.300 specialisten wereldwijd (waaronder meer dan 50 in Nederland).

Dubel gaat management adviseren over strategie, strategie-executie, bedrijfstransformatie en prestatieverbetering. Ook zal hij betrokken zijn bij innovatietrajecten. “PA heeft een geweldige focus op innovatie en verandering, en combineert technologie en strategie met een hands-on aanpak die blijvende verandering voor klanten realiseert.”

Zijn focus zal liggen op klanten in de transport- en vervoersector. “Zij staan voor grote uitdagingen, onder andere op het gebied van duurzaamheid, digitalisering en businessmodellen. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn rol bij PA Consulting bedrijven en organisaties in deze sector te ondersteunen in hun langetermijnambities.”

“We zijn blij dat we Jeroen kunnen verwelkomen”, vertelt Mark Griep, die leidinggeeft aan PA Consulting in ons land. “Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst en beschikt over alle kwaliteiten die we bij PA hoog achten: praktisch, ambitieus en resultaatgedreven, maar ook persoonlijk en klantgericht. We kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”