YellowFinance lanceert executive search label BlueOn

01 februari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

YellowFinance, een organisatieadvies- en interimbureau gespecialiseerd in finance, is recent uitgebreid richting de executive search. Hiervoor is een nieuwe label in het leven geroepen: BlueOn.

Het in Utrecht gevestigde YellowFinance levert al jaren financiële consultancydiensten en professionals op interim-basis (zowel fulltime als parttime) aan organisaties in uiteenlopende sectoren. 

Met de stap naar executive search voor vaste bemiddeling verwacht het bureau de dienstverlening te versterken, laat Bart Kemp van YellowFinance weten. “Hiermee kunnen we onze opdrachtgevers een totaaloplossing aanbieden op het gebied van finance professionals.”

Roy de Ridder, Myk Middendorp, Bart Kemp en Alex Buis

BlueOn richt zich op het hogere segment binnen het financevak: professionals op directie- en managementniveau. “Denk aan posities als onder meer CFO, Finance Director, Finance Manager en Group Controller”, vertelt Roy de Ridder, die samen met Bart Kemp, Alex Buis en Myk Middendorp leidinggeeft aan de werving- en selectiedivisie.

“Door de inhoudelijke kennis en ons omvangrijke netwerk zijn wij in staat de juiste kandidaat te vinden op een snelle en doeltreffende manier. Onze finance-achtergrond en jarenlange ervaring in recruitment zorgen ervoor dat wij het vraagstuk van onze opdrachtgevers snel herkennen, begrijpen en samen oplossen”, aldus Middendorp.

“Dat doen we altijd vanuit het perspectief van de kandidaat én opdrachtgever”, voegt Kemp toe. “We zorgen dat we iemand goed leren kennen, alleen dan kunnen wij het verschil maken. Hier steken wij graag veel tijd in. Wij weten dat zowel de kandidaten als de opdrachtgevers het beste willen van beide werelden: match op de persoon en op inhoud.”

Het executive searchkantoor richt zich in eerste instantie op drie markten: familiebedrijven, private equity en scale-ups.