PA Consulting benoemt Kelly Olsen tot Chief Information Officer

08 februari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Internationaal adviesbureau PA Consulting heeft een nieuwe Chief Information Officer: Kelly Olsen.

De Britse Kelly Olsen gaat vanuit het hoofdkantoor van PA Consulting in London leidinggeven aan de IT- en solutions-praktijk van het internationale adviesbureau. PA Consulting heeft wereldwijd rond de 3.300 medewerkers, waaronder meer dan 60 in Nederland.

Ken Toombs, de topman van PA Consulting, over de aanstelling: “Kelly staat aan het roer van de digitale transformatie van PA Consulting en zal investeringen aansturen in hoogwaardige digitale tools en systemen die PA in staat stellen zijn klanten steeds beter te ondersteunen.”

PA Consulting benoemt Kelly Olsen tot chief information officer

“Kelly is een ervaren leider en een fantastische en inspirerende aanwinst voor ons team. Ze is de juiste persoon om onze digitale transformatie te stimuleren in onze missie om vindingrijkheid tot leven te brengen. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij ons zal helpen verdere innovatie voor onze klanten en onze collega’s te realiseren.”

Olsen maakt de overstap vanuit SThree, waar ze de rol van Chief Operating Officer bekleedde. Daarvoor was ze als CIO werkzaam bij wereldwijde professionele dienstverleners als Cushman & Wakefield en RPS, en was ze CIO voor de Britse NHS Property Services, waar ze de transformatie- en technologiestrategie vormgaf.

“Ik ben verheugd om bij PA te beginnen”, zegt Olsen over haar overstap. “Het geeft me ontzettend veel energie om te werken voor een organisatie met een duidelijke missie, die veel geeft om klanten en medewerkers. Het is mijn passie om teams in staat te stellen beter samen te werken en voortdurend te innoveren voor hun klanten.”

Naast haar rol als CIO gaat Olsen zich binnen PA Consulting ook inzetten voor diversiteit & inclusie. “Ik ben gepassioneerd over diversiteit op de werkvloer en het ondersteunen van jonge vrouwen om een carrière in de technologie na te streven.”