Nihaal Robert versterkt AND Digital als senior manager

30 november 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

AND Digital heeft zijn Amsterdamse team versterkt met Nihaal Robert, die jarenlange ervaring als digital consultant met zich meebrengt.

“Ik was op zoek naar een uitdaging in een ambitieus bedrijf. AND Digital heeft enorme groeiplannen in Nederland en een sterke focus op people, hetgeen mij erg aansprak”, zegt Robert over zijn overstap.

Hij werkte eerder twaalf jaar voor Accenture als consultant en daarvoor zo’n vier jaar voor Tata Consultancy Services. Robert specialiseert zich in management en technology consulting met een focus op de financiële sector.

Nihaal Robert versterkt AND Digital als senior manager

Inmiddels drie maanden bij AND Digital voelt Robert zich als een vis in het water. “Ik ben ervan overtuigd dat we, als leiders binnen een organisatie, een omgeving moeten creëren die inspeelt op de intrinsieke motivatie van ieder individu. Met de ‘people first’-cultuur gelooft AND Digital echt in het zorgen voor zijn mensen, die op hun beurt voor het bedrijf en de klanten zullen zorgen.”

Als Squad Lead stuurt Robert een team aan dat klanten adviseert over thema’s als business strategy, delivery management en agile transformation. De komende maanden staan in het teken van het groeien van zijn eigen team alsmede het verdiepen van de bestaande klantenrelaties.

Bij AND Digital heeft iedereen ook een interne titel. Die van Robert is ‘Backpacker’. Hij vertelt: “In mijn vrije tijd houd ik erg van reizen, in de natuur of naar nieuwe plekken gaan. Mijn titel als Backpacker heb ik gekozen omdat ik het leuk vind buiten mijn comfortzone te zijn en andere culturen te leren kennen. Het verruimt je horizon en opent je geest voor nieuw mogelijkheden en uitdagingen.”