Bij FTE staan ontwikkeling en kennismanagement centraal

02 november 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bij FTE Groep geloven ze er heilig in dat continue ontwikkeling dé manier is om het beste uit hun professionals te halen, en hiermee ook het beste resultaat voor hun klanten te bereiken.

“FTE’ers faciliteren in hun ambities vinden wij enorm belangrijk”, zegt Julia Soons. De HR-adviseurs van FTE Groep spelen hierin een belangrijke rol. “Zij gaan met onze collega’s in gesprek over hun ontwikkeling, ambities en doorgroeimogelijkheden.” 

Nely Meijer is een van de HR-adviseurs. Zij legt uit: “Wij zetten onze FTE'ers aan het denken, zij bepalen zelf de vervolgstappen. Denk bijvoorbeeld aan het starten van een coachingstraject of het volgen van een opleiding met als doel om de eigen ambities te kunnen realiseren. Op deze manier groeien onze FTE’ers niet alleen als persoon, maar ook in functie en positie wat betreft opdrachten.” 

Werken bij FTE

Famke van der Loon is consultant bij FTE Groep. Zij ervaart de focus op kennisontwikkeling in de praktijk. “FTE kijkt altijd naar een passende opdracht en er is ruimte om mijzelf verder te ontwikkelen, zo heb ik via FTE de opleiding Personeel & Organisatie gevolgd en zijn er diverse mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen in een nieuwe branche.”

Collega’s Moray Dekkers en Peter van Rooij beamen dit. “Binnen FTE Groep wordt er kennis met elkaar gedeeld en is er de mogelijkheid om te netwerken. We richten ons niet op één sector, we bewegen mee met de markt en zijn in staat om goed in de spelen op de behoeftes van de klant. Door de verschillende expertisegebieden is er veel kennis in huis en daar doe je als consultant bij FTE Groep zeker je voordeel mee!” zegt Moray. 

Peter vult aan: “Bij FTE is er veel ruimte om te leren of een opleiding te volgen, dit wordt zelfs gestimuleerd.”

Daarbij stelt FTE Groep volgens Peter “de mens centraal” in de besluitvorming rondom persoonlijke ontwikkeling (en ook andere zaken die spelen). “Het is een werkgever met aandacht voor jou als persoon. Ook als er dingen privé spelen krijg je de ruimte en leven ze met je mee. Hierdoor gaat de relatie met FTE een stap verder dan slechts op zakelijk vlak.” 

FTE Groep is met verschillende expertisegebieden – Expert, Digital en Change – actief op het gebied van organisatieverandering, datagedreven werken en het in gang zetten van verbeteringen. De dienstverlening richt zich op analyse, advies én implementatie in de vorm van consultancy, detachering of projecten.