Arend Lock en Sean Nijlunsing versterken team van Intermedius

20 september 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Intermedius heeft twee nieuwe professionals aan zijn team toegevoegd: Arend Lock en Sean Nijlunsing.

Arend Lock deed voorafgaande aan zijn start bij Intermedius ruime ervaring op binnen het ministerie van Justitie en veiligheid, de Raad voor de Kinderbescherming en het Openbaar Ministerie. Meest recentelijk heeft hij gewerkt als portfolio rapporteur binnen de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), waar hij rapportages over lopende projecten verzorgde voor het portfoliomanagement van DJI..

De afgelopen jaren heeft Lock uiteenlopende rollen als projectleider, beleidsmedewerker en onderzoeker vervuld en stelt hij op grond van die ervaringen “snel te kunnen schakelen en denken vanuit verschillende perspectieven van de uitvoering, projectleiders, beleidsmedewerkers tot de politiek”, zo valt te lezen op zijn LinkedIn pagina. “Dankzij mijn veelzijdige ervaring binnen het project- en portfoliomanagement weet ik een strategische visie te vertalen naar een concrete keuzes in de dagelijkse uitvoering”, aldus Lock.

Arend Lock, Sean Nijlunsing - Intermedius

Nu kiest hij voor een nieuwe rol als Consultant Portfoliomanagement hij Intermedius, een implementatie adviesbureau dat zich toelegt op portfoliomanagement in hybride, agile en traditionele omgevingen en in de markt geldt als een van ’s lands grotere specialisten in portfolio- en projectmanagement. Intermedius telt een team van circa 25 medewerkers.

Ook Sean Nijlunsing is als Consultant Portfoliomanagement gestart bij het adviesbureau uit Gouda en neemt een achtergrond in Business Management & Organisatiewetenschappen mee naar zijn nieuwe werkgever.

De afgelopen twee jaar was Nijlunsing werkzaam als consultant finance bij financieel adviesbureau Bluefield. Gedurende zijn opleiding werkte hij onder meer als Sales representative bij een bedrijf actief in de chemiesector, en was hij voor Mobiliteitsdiensten Nederland actief als privéchauffeur van executives. Ook was hij enkele jaren bestuurlijk actief binnen een studentenvereniging.

“Als verbindende teamspeler haal ik graag het onderste uit de kan, om samen met elkaar continue verbeteringen te realiseren. Ik identificeer mezelf als een betrokken, sociale- en energieke consultant”, laat Nijlunsing weten.