Kim Brouwer kiest met Intermedius bewust voor een specialist

23 juni 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na zo’n zes jaar bij multinationale ICT-dienstverlener CGI heeft Kim Brouwer begin deze maand de overstap gemaakt naar Intermedius. “Het lijkt een grote overstap, maar dat is het niet.”

Bij CGI heeft Brouwer de afgelopen jaren mogen werken aan diverse grote programma’s en veranderopdrachten. “Bij de politie heb ik als coördinator en projectleider in verschillende programma’s en projecten gewerkt binnen het facilitaire domein”, vertelt Brouwer, die tevreden terugblikt: “Veel geleerd en mooie dingen mogen doen binnen CGI en uitdagende opdrachten mogen doen bij de politie. Ik wil mijn collega’s, van zowel CGI als de politie, bedanken voor alle gave kansen en de fijne en gezellige tijd!

Haar ruime ervaring zet ze inmiddels in bij Intermedius, een van ’s lands grotere specialisten in portfolio- en projectmanagement. “De werkzaamheden die ik hiervoor heb uitgevoerd liggen in lijn met wat ik bij Intermedius ga doen. Ik kijk er erg naar uit om te ontdekken hoe een kleiner, gespecialiseerd bedrijf werkt ten opzichte van een grote organisatie.”

Kim Brouwer, Consultant, Intermedius

Gedurende haar tijd bij de Nationale Politie kwam Brouwer voor het eerst in aanraking met Intermedius. Zo werkte ze vanuit haar diverse rollen samen met twee professionals van het adviesbureau uit Gouda en ze besloot om ook buiten de opdracht met hen in contact te blijven. “Op die manier kreeg ik al best wat mee van de werkwijze van Intermedius en de werksfeer binnen het bedrijf, dat vind ik namelijk erg belangrijk.”

Warm welkom

Ze voelde zich direct op haar plek bij Intermedius, zo legt ze uit. “Ondanks de coronatijd, waarin we thuiswerken, heb ik een warm welkom gekregen. Alle collega’s zijn erg behulpzaam en dat is erg fijn!”

Ook is ze zeer te spreken over de aandacht voor persoonlijke en professionele groei binnen het bureau. “Uiteraard helpen we bedrijven met continu ontwikkelen, maar Intermedius zelf en de medewerkers zijn ook continu bezig met ontwikkeling. Dat spreekt mij erg aan.”

Gevraagd naar de competenties en kwaliteiten die ze vanuit haar laatste rol als projectleider meebrengt naar haar nieuwe werkgever, geeft Brouwer aan: “Verbinding, samenwerken en resultaatgericht. Dat zijn woorden die mij kenmerken als projectleider. Ik krijg energie van uitdagende veranderopdrachten of inrichtingsvraagstukken. Met een duidelijk doel voor ogen probeer ik dan de verbinding aan te gaan en organisatie mee te krijgen in de verandering.”

Voorafgaande aan haar professionele loopbaan, studeerde Brouwer af in organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.