Meinard Asjes vervolgt carrière bij debt advisory boutique Avaxa

07 september 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Avaxa Debt Advisors heeft zijn team versterkt met Meinard Asjes, die vijf jaar werkervaring meeneemt vanuit een Big Four-kantoor.

Met een master in Accountancy en Finance op zak begon Asjes zijn loopbaan bij KPMG, waar hij de afgelopen vijf jaar heeft gewerkt aan herstructureringen, het aantrekken van (nieuwe) financieringen en het meehelpen aan het verbeteren van de financiële huishouding van bedrijven.

Bij Avaxa Debt Advisors, een boutique bureau dat zich uitsluitend toelegt op de wereld van debt advisory & financial restructuring, gaat Asjes zich min of meer bezighouden met dezelfde soort vraagstukken. Avaxa Debt Advisors werkt voor corporates, (internationaliserende) familiebedrijven en participatiemaatschappijen.

Meinard Asjes, Manager, Avaxa

Waarom hij heeft gekozen voor een carrièreswitch? “Na 5 jaar te hebben gewerkt binnen een grote internationale organisatie zet ik bewust de stap naar een meer ondernemende omgeving. Ik verwacht binnen Avaxa dichter bij de cliënt te staan.”

Ook krijgt Asjes – net als alle andere consultants van Avaxa – de mogelijk om actief bij te dragen aan de groei van het bureau en de commerciële portefeuille. “Ik verwacht meer commerciële verantwoordelijkheid te kunnen dragen en zet mijn energie en passie voor het vak graag in om Avaxa verder uit te bouwen tot een toonaangevende debt advisory boutique.”

De 29-jarige Asjes is benoemd tot Manager en wordt de zesde werknemer van Avaxa Debt Advisors. Het bedrijf werd in 2016 opgericht door Martijn Mouwen (ex-PwC) en Lonneke Arntz (ex-Rabobank).