Werken bij Velox? Vier collega’s delen hun ervaringen

12 augustus 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Hoe is het om te werken voor Velox – een van de snelst groeiende projectbureaus voor professionals in de bouw en installatietechniek? Vier collega’s delen hun ervaringen. 

De zelfstandige consultants in het netwerk van Velox beschikken over veel inhoudelijke kennis binnen de vakgebieden bouwkunde, installatie- en civiele techniek. Ze ondersteunen opdrachtgevers met projectmanagement, bouwvoorbereiding, engineering en directievoering & toezicht op alle niveaus.

Het kernteam van Velox zorgt voor de passende match tussen projecten en talent. Zij bouwen duurzame relaties met opdrachtgevers en fungeren als een strategisch partner voor het realiseren van hun projecten, en zijn het aanspreekpunt voor de collega’s op de bouwplaats. Tegelijkertijd zorgen ze voor een optimaal en efficiënt proces. 

Vier recruitment consultants van Velox vertellen over hun werkzaamheden en ervaringen: 

Sergio Lie, Consultant Projectbegeleiding

 
“Mijn externe collega’s bezoeken op projecten, dat is echt het mooiste van mijn werk.”
 

Peter Eijkelenboom, Consultant Werkvoorbereiding


“Ik ben veel onderweg, omdat ik het belangrijk vind om te weten wat er speelt op de projecten waar onze professionals zitten.”
 

Robert Lapidaire, Consultant Installatietechniek


“Het leukste aan mijn werk is het dynamische spel tussen de opdrachtgever en de professional.”
 

Tom Hiensch, Consultant Engineering Installatietechniek


“In mijn werk ben ik dagelijks op zoek naar connecties en raakvlakken met de engineers waar ik mee samenwerk.”

De professionals van Velox werken mee aan uiteenlopende projecten. Denk aan de Schiphol A-pier, het nieuwe RIVM-gebouw, het nieuwe Haagse theater Amare en de gebiedsontwikkeling in Amsterdam-Noord (Overhoeks).