Velox

Velox: hét consultancybureau in de bouw, installatie- en civiele techniek

Velox is een organisatie met gedreven en gecommitteerde consultants die een sterke binding hebben met hun professionals. Ze beschikken over veel inhoudelijke kennis binnen de vakgebieden bouwkunde, installatie- en civiele techniek en kunnen ieders organisatie ondersteunen met projectmanagement, bouwvoorbereiding, engineering en directievoering & toezicht op alle niveaus.

Het besef dat het áltijd beter kan

Velox wil de bouwwereld vernieuwen. Vooroplopen, werken aan een duurzame toekomst en onze recruitmentdiensten nóg verder ontwikkelen. Alle collega’s samen vormen een team, en samen helpen ze elkaars ambities waar te maken. Jouw missie binnen hun keihard groeiende organisatie? De projecten van hun opdrachtgevers succesvol laten verlopen door de juiste bemensing: professionals in de bouw, installatie- en civiele techniek met oog voor vooruitgang.

Velox maakt organisaties slagvaardiger en flexibeler, door toegevoegde waarde te leveren voor projecten op het gebied van bouw en installatietechniek. Dat doen zij door het integreren van mensen, afdelingen en organisaties. Ze weten wat hun mensen drijft. Ze kennen de motivaties en verlangens, die middels persoonlijke begeleiding blijven doorontwikkelen.

Co-creatie. De sleutel tot succes

De bouwwereld innoveert razendsnel. Daarom geloven ze bij Velox dat je alleen door goed samen te werken kunt anticiperen op alle veranderingen die voor hun liggen. Door te leren, te innoveren, en het telkens weer beter doen dan voorheen. Met talenten waar stakeholders op kunnen bouwen. Op het juiste moment. Op het juiste project.

Waarom Velox?

Waarom zou je je aan Velox verbinden? Kortgezegd: omdat je bij Velox bij een club vernieuwers werkt. Waar je samen met andere frontrunners werkt aan de toekomst van de bouwsector. Gelijkgestemden die het liefst vóór op de golf van verandering zitten. En daar met volle teugen van genieten. Maar ook omdat bij Velox de laatste ontwikkelingen gedeeld worden. Ze elkaar blijven inspireren. Zodat jouw persoonlijke groeicurve explodeert tot ongekende hoogten. Daarom dus.

Velox | Nieuws