Conclusion breidt zorgexpertise uit met D&A medical group

02 juli 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Conclusion heeft zijn expertise in de zorgmarkt uitgebreid met de toevoeging van D&A medical group toe aan het ecosysteem.

Het in Waardenburg gevestigde D&A medical group adviseert en begeleidt zorginstellingen in cure en care bij hun digitale transformatie en bij de implementatie en optimalisatie van zorgapplicaties. Het bedrijf telt zo’n 50 consultants en technologen en is vooral bekend voor zijn trackrecord in EPD-implementaties, programma’s rondom digitale gegevensuitwisseling en digitaliseringsvraagstukken. 

Ann Ouvry, de CEO van D&A, legt uit waarom het bedrijf ervoor kiest om zich aan te sluiten bij het netwerk van Conclusion (dat bestaat uit 20+ werkmaatschappijen). “We gaan boeiende jaren tegemoet waarin digitalisering in de zorg een vlucht neemt. Door de bundeling van onze kennis en ervaring met onze Conclusion partners kunnen we onze klanten nog beter begeleiden op hun reis naar een digitale en datagedreven toekomst.” 

Conclusion breidt zorgexpertise uit met D&A medical group

Ook geeft zij aan dat het bedrijf nu toegang krijgt tot best practices en oplossingen uit andere sectoren. “Dit biedt zowel voor onze consultants als voor onze klanten nieuwe inzichten en inspiratie.” 

Binnen Conclusion gaat D&A medical group nauw samenwerken met Furore, dat sinds 2017 onderdeel is van Conclusion. Furore richt zich op applicatieverbetering en -ontwikkeling en op de slimme toepassing van data in het zorgproces. De twee partijen kennen elkaar – zo werken ze momenteel samen in verschillende EPD-implementatie en -optimalisatie programma’s bij onder andere het Erasmus Medisch Centrum. 

Bert Jan de Jongh, Director Business Transformation bij Conclusion: “De toevoeging van D&A aan ons ecosysteem resulteert in een strategische positie voor Conclusion in een markt die in een digitale stroomversnelling zit. Samen kunnen D&A en Furore zorginstellingen nog beter van dienst zijn op het gebied van applicaties, procesoptimalisatie, digitale informatie en diensten voor patiënten en cliënten, gegevensuitwisseling en data & analytics.” 

Vorig jaar breidde Conclusion zijn ecosysteem uit met Hot ITem (een specialist in datagedreven werken) en Yellowtail (een specialist in de financiële sector).