Leon Bovée treedt terug bij TwynstraGudde Interim Management

25 juni 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na meer dan tien jaar te hebben meegebouwd aan TwynstraGudde Interim Management & Executive Search, kiest Leon Bovée per begin volgende maand voor een nieuw avontuur.

Na leidinggevende posities bij verschillende organisaties in de publieke en private sector te hebben vervuld, sloot Leon Bovée zich in 2010 aan bij TwynstraGudde Interim Management & Executive Search (TGIM). Eerst in de functie van bestuursadviseur en vanaf 2014 als directeur.

TGIM is een dochteronderdeel van organisatieadviesbureau TwynstraGudde dat zich richt op twee diensten: het invullen van bestuurs- en managementfuncties op tijdelijke basis en het plaatsen van managers vanuit het netwerk van TGIM op open posities bij opdrachtgevers, oftewel headhunting in het hogere segment.

Leon Bovée, TwynstraGudde Interim Management

Beata Neerhoff, de huidige directeur van TGIM, over deze dienstverlening: “We versterken het leiderschap van organisaties in het onderwijs, de overheid en zorg, zodat zij na ons vertrek duurzaam en op eigen kracht weer verder kunnen. En we vervullen vacante vaste managementposities in het publieke domein.”

“Leon heeft ons de afgelopen jaren geholpen met het leggen van een fundament, waarop wij nu verder kunnen bouwen”, geeft Neerhoff aan.

Terugkijkend op de afgelopen tien jaar bij TwynstraGudde Interim Management, geeft Bovée aan dat hij trots is dat hij heeft mogen bijdragen aan de groei en sterke positie van het bureau in de markt. “TGIM behoort tot de top van de interim managementbureaus – zo hebben we in de afgelopen jaren diverse keren in de top 3 van de MT1000 gestaan [een onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners van ons land, red.].”

“We werken nauw samen met interim professionals die de top zijn in Nederland in hun vakgebied”, aldus Bovée, “en komen tot échte oplossingen voor complexe vraagstukken, die standhouden en die door de opdrachtgever zelf kunnen worden gecontinueerd.”

Wat Bovée – die volgens LinkedIn ook een eigen advies- en interim-praktijk runt – hierna gaat doen, is nog niet bekend.