SeederDeBoer trekt Harriët Garvelink-van Splunder aan

17 juni 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

SeederDeBoer heeft Harriët Garvelink-van Splunder binnen zijn team verwelkomd. Zij gaat zich zowel extern als intern inzetten voor het adviesbureau.

In de rol van managing consultant zal Garvelink-van Splunder opdrachtgevers gaan adviseren en ondersteunen op het vlak van verandercommunicatie. Ze kan bogen op jarenlange ervaring met verandermanagement en het begeleiden van verandertrajecten. Vanuit haar eigen consultancypraktijk voerde ze de afgelopen jaren opdrachten uit voor ministeries, uitvoeringsorganisaties, toezichthouders en ziekenhuizen.

Over haar nieuwe uitdaging zegt ze: “Het helpen realiseren van veranderingen loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Dit doen te midden van eigenzinnige, gedreven adviseurs die hun professionele en persoonlijke groei niet uit de weg gaan, maakt voor mij het verschil. Ik verheug me erop om samen met mijn nieuwe collega’s te werken aan uitdagende projecten.”

Harriët Garvelink-van Splunder, Managing Consultant, SeederDeBoer

SeederDeBoer is een bureau dat werkzaam is voor opdrachtgevers in drie sectoren: de financiële sector, het publieke domein en de zorgsector.  Rode draad in de opdrachten van het bureau is het tot een goed einde brengen van complexe programma’s en projecten.

Kijkend naar haar interne rol binnen SeederDeBoer, wordt Garvelink-van Splunder verantwoordelijk voor de contentstrategie van het bureau. Ze zal hiervoor putten uit haar jarenlange ervaring in diverse communicatierollen bij de overheid, het bedrijfsleven en de bureauwereld. Zo was ze tot voor kort Hoofd Communicatie en Marketing bij Instituut Clingendael en was ze eerder als communicatieadviseur betrokken bij een groot veranderprogramma bij Rijkswaterstaat.

Jurgen Schut, partner bij SeederDeBoer, geeft aan: “Soms ontmoet je een schaap met zes poten en die kun je dan niet laten lopen. Harriët gaat SeederDeBoer inhoudelijk beter in de markt zetten. Tevens is ze een uitstekende professional die waarde toevoegt in de verandertrajecten die we doen voor onze opdrachtgevers.”