Marjolein van de Griendt kiest voor Significant Synergy

09 juni 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Na jaren gewerkt te hebben als bidmanager wilde Marjolein van de Griendt weleens vanaf “de andere kant van de tafel een bijdrage leveren aan aanbestedings- en inkooptrajecten”. Dus koos ze voor Significant Synergy, waar ze is gestart als inkoopconsultant.

“Wat mij aanspreekt aan Significant is dat zij zich sterk richten op de publieke sector”, begint Van de Griendt. “Het beste resultaat bereiken door samen te werken aan uitdagende trajecten bij diverse opdrachtgevers en hierdoor ook van elkaar te leren – dat maakt Significant onderscheidend in mijn ogen.”

Van de Griendt heeft een juridische achtergrond en werkte enkele jaren bij legal-, finance- en procesadviseur EIFFEL als jurist bij diverse opdrachtgevers in de private en publieke sector. Vervolgens begon ze bij detacheringsbureau Brunel, waar ze de afgelopen drieënhalf jaar werkte als bidmanager.

Marjolein van de Griendt, Significant Synergy

“In deze rol was ik verantwoordelijk voor het beoordelen, organiseren en regisseren van grote RFI- en RFP-trajecten op de gebieden engineering, legal, finance & risk, IT en marketing & communicatie. Hier heb ik kennis en ervaring opgedaan met zowel aanbesteden als het aanbestedingsrecht.”

“Deze ervaring en expertise neem ik mee!”, zegt Van de Griendt enthousiast over haar overstap naar Significant Synergy, de inkooppraktijk van de Significant Groep. “In mijn rol als consultant begeleid ik niet alleen inkoop- en aanbestedingstrajecten maar zal ik mij ook bezighouden met vraagstukken op het gebied van het aanbestedingsrecht.”

Inmiddels kan Van de Griendt terugblikken op een geslaagde start. “Ik heb mijn eerste maand als heel positief ervaren! De eerste maand bestond uit veel (digitale) kennismakingen en ik ben met een aantal opdrachten gestart. Hier krijg ik veel energie van. Mijn eerste maand bij Significant is dan ook heel snel gegaan.”