Pervin Gungor-Kurekci over haar terugkeer naar de consultancy

19 mei 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Negen jaar na het consultancyvak voor een andere uitdaging te hebben verruild, is Pervin Gungor-Kurekci nu weer teruggekeerd naar het domein waarbinnen ze haar loopbaan ooit begon.

De afgelopen negen jaar bracht de 43-jarige Gungor-Kurekci door in de energiewereld. Ze bekleedde verschillende rollen bij Stedin, zoals die van teamleider, intern (change) adviseur en projectleider.

Vervolgens werkte ze voor branchegenoot Joulz, waar ze de rol van senior projectleider vervulde. “Ik heb vooral ondersteuning geboden aan het managementteam, operationele teams en de programma- en projectorganisatie in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan zowel de procesmatige veranderingen als ICT-transities.”

Pervin Gungor-Kurekci en Arjan Fluks

Onlangs besloot Gungor-Kurekci weer terug te keren naar de adviesbranche. “Na negen jaar was het voor mij tijd voor een nieuwe, volgende stap”, vertelt ze. “Consultancy bleef me trekken. Alert en scherp zijn, samenwerken met verschillende klanten én met verschillende collega’s op zoek naar de beste oplossing om zo impact te maken voor een duurzaam resultaat. Dat trekt me aan het vak.”

Dergelijke ervaring deed ze eerder al op bij Accenture, waar ze voor haar uitstap naar de energiebranche bijna acht jaar actief was en zich vooral richtte op het implementeren van HR-systemen. Dit keer kiest Gungor-Kurekci bewust voor een kleiner kantoor.

Bostec is een compacte, platte en onafhankelijke organisatie met een heel groot netwerk en dat voelde ik direct terug in de gesprekken die ik met mijn toekomstige collega’s voerde. Met name de kernactiviteiten en de waarden van het bedrijf spraken me aan. Innovatie- en verandermanagement, programma- en projectmanagement, proces- en informatiemanagement en logistiek- en interim-management en dan de waarden zoals verbinden & verbeteren.”

Wat ook meespeelde is dat ze een positieve ‘referral’ kreeg van een goede bekende. “Via mijn netwerk sprak ik Elske Vermeij, die dezelfde stap had gemaakt in haar carrière en ook terugkeerde in de consultancy. Ik was geraakt door haar bevlogen verhaal over Bostec.”