Arjan Bom verruilt EY voor boutique bureau Mount Consulting

21 april 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Boutique adviesbureau Mount Counsulting heeft zijn groei verder voortgezet, met het aantrekken van Big Four-professional Arjan Bom.

“Mij aan te sluiten bij Mount Consulting is een geweldige stap in mijn loopbaan”, laat Arjan weten. “Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan hun groei.”

Zo’n vijftien maanden geleden richtten drie ervaren consultants – Thijs Peeters, Joost Jan Noordegraaf en Dominique Vande Langerijt – Mount Consulting op. Het bureau, dat zich met zijn diensten richt op het financial services-adviessegment, heeft sinds de oprichting zijn footprint flink weten uit te breiden.
Arjan Bom, Manager, Mount Consulting

De dienstverlening van het adviesbureau is gecentreerd rondom drie pijlers: ‘Advice & Vision’, ‘Transformation’ en ‘Architecture’. Mount Consulting ondersteunt CFO’s en CRO’s actief binnen de banken-, verzekerings- en vermogensbeheersectoren bij hun bedrijfstransformaties op het snijvlak van finance, risk, data management en architectuur.

Compliance en reporting-expertise

Met de komst van Arjan Bom versterkt het bureau zijn capaciteiten op het gebied van regulatory compliance en reporting, met een focus op de banken- en verzekeringssector. In de ruim zeven jaar dat hij werkzaam was voor Big Four-kantoor EY, heeft hij uitgebreide ervaring binnen deze gebieden opgedaan en werkte hij voor een breed spectrum aan corporate klanten, waaronder multinationals.

Arjan Bom kan bogen op een uitgebreid en gevarieerd trackrecord. Zo heeft hij klanten onder meer geholpen bij het ontwerpen en moderniseren van operationele modellen voor risk- en compliancefuncties, zorgde hij voor kwalitatief hoogwaardige rapportages richting toezichthouders, gaf hij leiding aan de implementatie van een rapportageraamwerk, en was hij verantwoordelijk voor compliance en rapportages tijdens het aanvraagproces voor een banklicentie.

“Arjan brengt jarenlange ervaring op het gebied van compliance en wetgeving mee naar ons kantoor, expertise die in de huidige omgeving onmisbaar is voor het leveren van de juiste diensten aan onze klanten”, aldus medeoprichter Noordegraaf.